prensesveprensannesii kızlar bebeklerinize emziği nasıl tuturdunuz bebeğin 10 günlük oldu hala tutmadı yaa miğdesini bullandırıyo biraz tutuyo yine bırakıyor
Dark prensesveprensannesii benim kizimda hiç tutmadı ama ben zorlamadim. Başka emzik deneyin daha minik uclu
fatmaa37demi5 prensesveprensannesii benim kızım da 24 günlük. Zaten tutmasını istememiştim ama ne olur ne olmaz diye hamilelikte almıştım. Sonradan doğunca emerek uyumak isteyince hep denedim ama her defasında öğürüp geri attı. Zorlamadım bende
esma_ustndag prensesveprensannesii philips avent emziği alıp da tutmayan bebek yok çevremde, isterseniz deneyin
Vaybe8277- Tommıe tıppıe var (gerçek his olan )görüntüsü pek güzel değil ama aldı benim kızım, şimdi diğer emzikleride almaya başladı ..
Rapunzelinanasi esma_ustndag tutmuyor 😂 sadece çok ağlayınca tutuyor bir gafletle iki emip geri atıyor 😂
mercimeginannesiiii prensesveprensannesii Benim bebeğim de tutmuyordu. Sanırım 1.5 aylıkken tutmaya başlamıştı. Sizin bebiş gibi bir iki emip atıyordu. Pes etmedim sonunda alıştı. Şimdi gece açık aşığı halde ağlayıp uyanıyor elim ayağım oldu. Onu verince uykuya geri dönüyor. Çok faydasını gördüm iyi ki pes etmemişim diyorum.
Gny18 prensesveprensannesii benim kızım tutmadı çünkü 1 haftalıkken kullanmaya başlamıştım ama ikizlerime doğar doğmaz verdiğim için tuttular. Bazı bebekler asla tutmuyor yada emzik beğenmiyor. Aventin ayıcıklı emziğini tavsiye ediyorum biraz pahalı ama onu tutmayan bebek yok diyorlar.
Tripkolikkkiz prensesveprensannesii 15 gunlukken tutmaya başladı. 6 aylık olunca kendiliğinden birakti
Asli_d_v_m prensesveprensannesii eğer tutmuyorsa ne yaparsanız yapın tutmuyor bence şu an ikinci hamileliğim ilk çocuğumda ne yaptım ettim tutmadı ne emzik ne biberon hiç birini hem de sadece göğsünü istiyordu emzik niyetine kullandı resmen 😅😅 ama bu inşallah tutar bence uykuda çok iyi oluyor emzik