Mustafaalpereninannesi Adetime 3 gün var ve bugün çok az leke geldi ilkinde yerleşme kanaması olmadı hamile olabilir miyim bir haftadirda göğüslerim ağrıyordu ara ara tecrübeli anneler bilginize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden 🥰🥰🥰
Tubatgn Mustafaalpereninannesi Yerleşme kanaması herkeste görülmez canım 🌺 şüphen var ise yarın beta hcg baktırmanı öneririm
Tomrishatun Mustafaalpereninannesi yani bilemeyiz tabi adet başlamadan bazen böyle akintilar oluyor daha once yaşadım test yapınca hamilelik vardi ama kimyasaldi
Tomrishatun Mustafaalpereninannesi canim hamilelik oluyor ama kromozlardan biri bozuk olduğundan sağlıklı gebelik olmuyor kese oluşmadan beklenen adetten 4 5 gun sonra adet oluyorsunuz ama kan testi pozitif olup değer 2 kat artmıyor 4 defa geçirince artık profesör oldum bu konuda🙂
Mustafaalpereninannesi Tomrishatun yaa geçmiş olsun ben bilmiyordum Rabbim birdaha yasatmasin inşallah canım ☺️
iremyigit Mustafaalpereninannesi benimde aynı olmuştu 3 4 gün önce kahverengi lekelenme olmuştu adet günü de test verdim :) inşallah siz de gebesinizdir🌺
Melisa_Mel Mustafaalpereninannesi benimde adete 3 gün kala lekelenmem olmuştu. Hatta ped takıp uyumuştum. Ertesi gün devam etmediğini ve göğüslerimin hassaslaşmasından sonra acaba demiştim. Reglim 2 gün geciktikten sonra test yaptım ve Allah’a şükür hamile olduğumu öğrendim :) yani benim yaşadıklarımla benzer şeyler yaşıyorsun. O yüzden olabilirsin gibi :)