Ftmarose aslında internette çoookkk fazla liste var ama ben koyduklarımı söyleyeyim benim de ikinci doğumum olacak Allah nasip ederse. Ben orgaznizer almıştım 5-6 adet. Hemşireye verilecek olana kısa ve uzun kollu atlet zıbın pijama şapka eldiven çorap bir adet bez ve penye battaniye olarak vereceğiz. Diğer bebek için olan hurca da bi kaç adet yenidoğan zıbın koydum sezeryan olacağım ve iki gün kalacağım o yüzden fazla olsun eksik olmasın dedim. Zıbınlar set halinde şapka eldiven ve çorapları mevcut. Kalın ve ince battaniye puset örtüsü ve ince yastık, 10 adet bez bi paket ıslak mendil pişik kremi tarak da aldım. Ben biberon emzik süt sağma makinesi gümüş kapak vs almadım çünkü Allah izin verirse emzirmeyi düşünüyorum ilk çocuğumda sıkıntı yaşamadım bunda da yaşamam İnşAllah. Ama siz isterseniz bulundurun. Kendime de 2 takım pijama ve ekstra alt pijama koydum, alt ve üst çamaşırlar, tülbent, kalın hırka, çorap, peluş terlik ve olmazsa olmaz diyebileceğim depend hasta bezlerinden koydum bi paket. Tarak nemlendirici bakım ürünlerinin olduğu ufak bi çanta da hazırladım. Aklıma gelenler bunlar eksiği mutlaka vardır dediğim gibi eksikler hiiiiiiçççç bitmiyor listelere de bi göz atın 😇 Allahım kolay doğum nasip etsin hepimize İnşAllah 🥲