Aystsn Kızlar dün akşamdan beri ara ara adet olucakmış gibi bi ağrı yayılıyor vucuduma karnımdan bacaklarıma atıyor kısa sürüyor bu bu günde 3 4 kez yine sanki her an adet olucakmışım gibi oluyor dün gecede bacak ağrısıyla uyandım normalde bacak ağrım yoktur29+4 haftalığım ve dünden beri bebek çok hareketli ve hareketleri güçlü normal mi atanızda yaşayan var mı bunu yalancı sancı olarak var sayıyorum fakat ilk gebeliğim bilmiyorum yalancı sancılar günde kaç kez olabiliyor doktora gitmelimiyim
irem-1999-54 Aystsn canım eyer cok sidetli agrın varsa gitmelisin cunku herkesde farklı reyaksiyon gostere biliyo eyer ozele gidiyosan doktorunu arayip sorabilirsin
Nkrblt Aystsn bende 29 haftadayım sol bacak ağrısı inanılmaz fazla ovalayınca ancak geçiyor ağrılarım hep vardı ama 2 hafta önce nstde sanxı cıktı şimdi kasılma önleyici ilaçları kullanıyorum
Sonundabende Aystsn suan aynı sorunu yaşıyorum 30+4 kaşığında hafif adet sancısı gibi bi ağrı ama şiddetli değil ama bacaklarıma vuruyor sanki öyle bi sızıntı var benimde ilk gebeliğim çöl tedirginim
Rafaelli 29+5 haftalıguz aynı şeylerı bır kac gundur bende yaşıyorum, kıme soruyosam her ay hamılelıkden once kadının kendı adet dongusu zamanı yaklaşdıgında hamılelıkde de gorule bılıyor dıyorlar boyle agrılar
Rafaelli benımde ılk gebelıgım ve aynı şekılde bebek cok hareketlı😵, bacak agrısına magnezyum kullanıyorum hafıfledı gıbı sankı