Buraya güzel bir şekilde hayal ettiğim gibi bir doğum hikayesi atmak istedim ama Malesef hersey istediğim gibi olmadı. Öyleyse başlayalım
20 ekim günü sabah aniden karnımda sertleşmeyle uyandım hatta biraz karnımı ofeledim çocuklarda hareket olmadığını fark ettim ama normal diye düşündüm daha sonra tuvalete idrarimi yapmaya gittim idrarimi yaptıktan sonra hala bir şeyler aktığını hissetim kendimi silerken bir anda kanamam olduğunu fark ettim sabah 6.30 gibi eşimi uyandırdım şehir hastanesine geldik benim öyle çok kanamam oldu ki artık bitti yani dedim çocuklara bir şey oldu
Daha sonra aciklik vs baktilar 1 cm aciklik vardi ama bebisler iyi ve hareketliydi suyum azalmisti dogumu 2 hafta kadar durdurmaya calistilar. 2 gun once perinatoliji doktoru suyumun bittigini ve acilen doguma alınmam gerektiğini söyledi. Mutlu bir şekilde gittim doğuma belden uyusturdular bebisleri göreceğim için mutluydum. Ama o kadar çok kan kaybetmisim ki artık ben mi bayıldım kendileri mi bayiltti hatırlamıyorum. 3 defa kan verdiler kollarım mosmor oldu sütüm daha henüz çok gelmiş değil. Tek umudum kızlarım onlar iyi olsun varsın ben iyilesmiyim. Rabbım herkesin kucağını boş birakmasin
Bu arada kizlarim 32+4 biri 1700 biri 1400 gram olarak doğdular