mrkr Kızlar 37. Haftaya girdim hala prillama bağlıyım. İlacım bitmiş, dün kullanamadım . Yine kusuyorum sabahtan beri safra kusuyorum . Var mı ileri haftalarda da kusmaya devam eden benim gibi , doğumdan sonra geçiyor mu ☹️
gizemkarla mrkr malesef bende 35 e gırıcem ve ilk haftadan beri kullanıyorum doktorum sorun olmayacağını soyledı hala ıcıyorum o yüzden istifra etmektense iyidir bence
nilsmomy mrkr 32 deyim hala kullanıyorum, bulantılarım azalınca günde 1 taneye düşürdüm ama içmediğim gün yapmıyorum maalesef bagimlilik mı yapıyor nedir anlamadım
Tasbebek mrkr valla geçer heralde ya geçmezse vay halimize bende 36+5 im 20.haftadan sonra prilima bağlı yaşamaya başladım bu son bi haftadır ilaç içmeme rağmen kusuyorum aynı sabah bende safra kusarak uyandım su içmekten korkar oldum kusucam diye 😔
253825 mrkr 18 haftaya giricem bir kaç gün sonra bugün inanılmaz afedersin istifra mide kırampları öleceğimi düşündüm artık sabahları zaten aralıksız her gün mide safrası çıkıyor uyanır uyanmaz iki kızımda 9 ay doğum yağacağım güne kadar hatta doğum anımda bile çıkardım şimdi 3. Gebelik aynı şeyleri yaşıyorum. Allah yardımcımız olsun çok zor bir süreçten geçiyoruz 🤲🏻
ramonun_annesi mrkr valla bende aynıyım cnm doğdu doğacak hala bulantı var aşırı derecede ama üzülme doğumdan sonra kalmıyor zaten