Minaveannesi Sonsuz şükürler olsun Hamd olsun Allahıma bebeğim sağ salim kucağımda artık gülmesiyle gülüyorum ağlamasıyla bitiyorum Devlet hastanesine acilden giris yaptik Alttan muayne sonucu 0 açıklık denildi halbu ki kendi doktorum 4 cm açılman var demisti Git 2 saat sonra gel dedi devlettekiler gittim açılma 0 dediler yaygara kopararak hastaneden ciktim sansli oldugum konu ozelde ki doktorum nobetciymis hastaneyi arayip gelicegimi haber verdim doktorum muayne icin hazir bi sekilde beni bekliyor 6 cm aciklikla yatis verildi yarim doz suni aldim sonrasi kendi acikligimla devam etti Toplamda sancilarim ve dogurma surem 3 saatti evet zorlu bi surec inkar etmiyicem ama degdi 3 dikisim var otururken acı cekiyorum biraz ama melegimi dusunup sabrediyorum Allahım hepimizin bebişlerini korusun Kızım 2 günlük oldu Her an kokusunu icime cekip sukrediyorum bi masallahinizi alırız teyzeler 😊
DayiogluSevgiGkhan Minaveannesi devlet ıste dıyorum kımse ınanmıyo ben devlete nıye sıtem edıyorum anlamıyorlar elın surıyelılerı benden cok devlet hastanesini dolduruyo yatakları bana gelınce gıt sonra gel oluyo
Gizemmyigit Minaveannesi canımm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, bende kızımın adını Mina koyacağım kısmetse, senin adında o şekilde kayıtlı diye aklımda kalmıştın şimdi yazını görünce çook sevindim😊 darısı bizlerin başına inşallah
Ygmr0334 Minaveannesi maşallah size maşallah şu yazdigin anları yaşamak için neler yapıyorum bi bilsen
Minaveannesi DayiogluSevgiGkhan haklısın hayatım tabi ki hepsini aynı kefeye koyamayız ama çoğunluğu böyle
Nurmelisakaynak Allah nazarlardan korusun hayırlı mübarek etsin ne güzel bizlere de bol bol dua et sağsalim alalım evlatlarımızı kucağımıza🙏🏻
DayiogluSevgiGkhan Minaveannesi ya bır yerde hepsı aynı benı olu bebekle eve gonderdı devlet tehlıke bakımından dusunmekmı ılgı alakamı kac tane devlet gezdım gıttım altın borcu alıp ozelde kurtaj oldum adam akıllı acıklama bıle yapmıyorlar
Nagusun_evi Arkadaşım Maşallah Sübhanallah size İnşallah biz de o günleri görürüz bebişlerimizi kucağımıza alırız.. Adapazarı Sakarya merkez de oturuyorum ben doğum evinde #günay duman'a gidiyorum Allah razı olsun çok iyi bir doktor.. inşallah doğumunda girer👸🏾👸🏾