ilayda_nurrrr60 Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkayacağınız zaman yumuşatıcı kullandınızmı kimisi kullan kıyafetler çok sertleşiyo diyo kimiside hemen kullanma hemen sertleşmiyo diyo sizler kullandınız mı
2Meyve- ilayda_nurrrr60 ben Dalin deterjanı ve yumuşatıcı kullandım. Yumuşatıcı kullanmayınca benim fikrim kıyafetler sertleşiyor.
Bebekdelisi ilayda_nurrrr60 hıc bir bebegımde kullanmadım cnm drumuzda önermedi sonradan allerjik hastalıklar çıkar diye duru granül kullnaıyorum ama makıne içine atıyorum gozu tıkamasın diye
Busssssra ilayda_nurrrr60 ilk bebeğimde uzun zaman kullanmadım yani 2 yaşına kadar bunda da kullanmayı düşünmüyorum. Sağlıklı olmaz bence bebek neticede ütüyle zaten yumuşuyor öyle sert olmuyor çamaşırlar :)
ilayda_nurrrr60 Bebekdelisi nası gözü tıkamadın diye direk kıyafetlerin üstüne mi döküp yıkıyosunuz sertleşme olmadımı kıyafetlerde
Bebekdelisi ilayda_nurrrr60 hıc olmadı cnm 3. Doğumum olcak hep aynısını kullandım gozunede koydum hıc bısı olmad üstünede koydum bişi olmadı
ilayda_nurrrr60 gizemkarla içeriği temizmi bayb me nin yumuşatıcısını düşünmüştüm bende içeriği temiz diye
gizemkarla ilayda_nurrrr60 çok arastırdım ben en temizi en organıgı bunu okudum sizde arastırın tabiki
gizemkarla ilayda_nurrrr60 en uygunu trendyolda marketlerdede var ama trendyolda baya ındırımlı oluyor gecen gün 1 bavul kadar aldım ben uzun sure ıdare edıcek bızı :) trendyolu takıp edın