42779 Endiseliannecik bende düşmüştüm ama yan düştüm doktorum karnının üstüne dusmediysen problem yok dedi yine de kontrole gitmiştim çok şükür birsey olmamıştı
2bebeannesiii Endiseliannecik Ben düştüm ama karnımın üstüne değil bacaklarım ikiye ayrılmıştı yaklaşık 2 aylık hamileydim çok şükür bişey olmadı .
Bzdmr Endiseliannecik 2 kez düştüm birinde banyoda sırt üstü ve sert şekilde birinde yüz üstü karnımın üstüne doktorum kanaman lekelenme ve agri olmazsa korkma 48 saat önemli dinlen ayaklarını uzat mümkün olduğunca bu sürede kalkma demişti çok şükür bir sıkıntı olmadı
Endiseliannecik kahvesever__ kanamam yok aninda baslarmi ki acaba,suan doktora gitsem usg de bile gorunmuyor o yuzden gitmedim hemen,belimin uzerine dustugum icin belim cok agriyor sadece
Endiseliannecik 42779 kac haftalik hamileydiniz,benim bebegim usgde daha gorunmeyecegi icin gitmiyorum
Bbhr0_ 2bebeannesiii ay şimdi benimde banyoda ayrıldı kaydım hatta yazdım buraya endişelendim. 33 haftamdayım hala vajinam agrıyo çatı böyle açılır mı hiçbişe bilmyemki
Bzdmr Endiseliannecik akintiniz önceden de varsa dusmeyle alakalı değildir siz yine mümkün olduğunca dinlenin 2 gün içiniz rahat etmezse gidin doktora ama leke vs olursa hiç durmayin Allah’ın izniyle bişey olmaz ama kötü düşünmeyin Rabbim sağlicakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Gamzeerdgn Endiseliannecik hamılelıgımı öğrenmeden önce hamıleymısım ıkı gün sonra ogrendım yağlı yapacaktım borcam almak için tezgah üstüne çıktım pat dıye yere düştüm ama ne düşme bır de tabı benek beklemıyorum ya öğrenmeden bır gün önce cam mı sılmedım yatak dolap yerını mı degıstırmedım mutfak masası mı kaldırmadım hıc bısey olmadı Yiyecek ekmegı varsa olmutoe kanamam olmadığı sürece takılma bence 🌸
Denizpyraz Endiseliannecik hamileligimi düşerek ogrendim😊 ocak 1 de kar yağıyordu eşimle dışarıdayık kaldırımdan inerken buza basmışım yere düştüm ayağım burkuldu ve bayıldım orda esim hastaneye götürdü hemen doktor röntgen istedi ama hamile olup olmadığımı sordu bende fark ettim ki reglim gecikmiş 3.4 gün söyledim geciktigini kan ver bakalım ona göre röntgen çekeriz dedi ve hamileymisim supriz olmuştu bize. Cok şükür bir sorun olmadı düşmem. Ayağım ağrıdı birkaç gün krem sürdüm sargı sardım geçti.
Melson20 Endiseliannecik Oho kac defa dustum. Bir kere banyoda kaydim dustum 12 haftadan onceydi, bir kere merdivenlerden yuvarlandim. Oda 12haftadan onceydi. Ozamanlar hicbir sey olmuyor, yani bende olmadi. Karnin buyumeye basladiktan sonra sıkıntılı.
Endiseliannecik Melson20 ay cok tesekkurler icimi rahatlattiniz zaten kac saattir sadece uzaniyorum dinleneyim istedim belim cok agriyor kasigimda falan agrida yok cuma gunu keseyi gormeye gidicektik korkuyorum umarim sorun olmak bendede
Endiseliannecik Bbhr0_ ay ne oluyor bugun bize gecmisler olsun sizin buyukmus doktorunuza bir danisin isterseniz
Simya Bbhr0_ Endiseliannecik Ay kızlar bende 2 saat önce düştüm banyoda ayağım kaydı şoka girdim hic böyle bi düşüş yaşamamıştım kalbim küt küt aytı dakikalwrca sakinleşeemdim birde riskli gebelik sğrecindeyim aradım hemen doktorumu yattım dinlendim kanama vs yoksa sorun yok dedi ağrı olursa acilden giriş yap gelirim dedi ama ağrım da yok şu an bende 14 haftamdayım
Endiseliannecik Bbhr0_ ismimden belli olacagi gibi bende cok endiseliyim🤦Allah korusun hepimizi insallah 🤲