yasemin9222 Aysel66 merhaba canım yarın benimde yumurta toplamam var iyi denk geldik inslh güze yumurtalarimiz olur. Bende gece 00.00 da yaptım catlatmami
17papatya Aysel66 benim de perşembe gunu oldu yumurta toplama işlemim.Toplamda 16 yumurtam toplandı hiç ağrı sızı olması sadece narkoz etkisiyle sarhoş gibiydim o gün full uyudum hep
17papatya yasemin9222 evet canım 6 tanesinin gelişimi devam ediyormuş ama 1 tanesinin gelişimi yavaş dedi salı belli olacak bakalım bugün 3.gün zaten bi de Benim gebeliklerim kimyasal oluyordu salı günü kalan embriyolardan parca alınıp biyopsisine bakılacak yani hastalık vs.bisey var mı diye
Fatosfato Aysel66 canım bende cok korkuyordum hiç ağrım olmadı anestezıden uyanınca parol serum vermısler adet ağrısı gibi agrıydı oda iki dk geçti serumdan dolayı
Aysel66 Kizlar yumurtalarim toplandi 13 tane cikti bakalim yarin haber vericekler nekadarini dolediler diye uyandimda agrim vardi ikitane serum taktilar simdi iyim 11 de girdim sat 2 de evde idim
yasemin9222 Aysel66 iyiyim canım 23 tane yumurtam olmuş biraz zor kendime geldim 11.30 da işleme girdim odaya geldiğimde saat 1.30 falandı 5 gibi çıktım hastaneden senin nasıl geçti
Aysel66 yasemin9222 benimde iyi 13 tane cikti ben cabuk kendime geldim ama agrim vardi ikitene serum verdiler ve ciktim 11 de girdim 2 de evdeidim
yasemin9222 Aysel66 maşallah bugün 5 e doğru ariycaklar beni kac tane döllenme oldu nasıl gidiyor çok heyecanlıyım