Meltemm123 Sarella yaptım canım 15 gün oldu ve varislerim geçti sezeryan oldu sen nasılsın canım oldumu bebek
Sarella Meltemm123 canım ben daha doğurmadım beklemedeyim 38+6 oldum Hayırlı olsun gözün aydın 💐💐💐❤️❤️ Varis ten dolayımı sezaryen oldun yoksa öyle mi gelişti
alpaslaninannesi Meltemm123 Merhaba bende bekarşıktan beri varis var bacaklarımda bugün farkettim genital bölgemde de var kasık taraflarında sizin sezeryan nedeniniz neydi öğrenebilir miyim
Sarella Drkmls bacağa tabiki varis çorabı vajinaki varise iyi gelir bende de var ve kullanıyorum 😅 bide hamileler için iç çamaşır olarakta var
Drkmls Sarella ben anlayamadım daa vajina varisi için bacağınamı giymesi gerekiyo 🤭 hayatımda ilk defa vajinada varis duydum zatende tedaviside ilginçmiş 😬
Sarella Drkmls aslında bacakta olan varis ve şişlik ödem için giyilir ama orayada etki eder şahsen bende etkili oldu ve yakınlarımdada
LINDAMAY Meltemm123 son durumunuz ne şuan farkettim bende de çıkmış hemen buradan araştırdım sizin başlığı gördüm.