minikmucizemmmmmm Susamcik01 çıkmadı canım bu saatten sonrada çıkmaz eşim hastaneye gidip alacak inşallah pozitif sonuçla karşılaşır caniçim 🤲🏼🤲🏼
Susamcik01 minikmucizemmmmmm inşallah canım benimde şuan kasık ağrım var biraz 3. Günüm bakalım 2 tane verildi hepimiz hayırlı şeyler ile karşılaşalım 🤍
minikmucizemmmmmm Susamcik01 inşallah sende dikkat et kendine yorma uzan çoğunlukla inşallah tutunur sağlıkla
Ceyda76 minikmucizemmmmmm acılde verdi ısen cnm bazen yansıtmıyorlar e nabıza benim bı hafta önce verdıgım beta hala dusmedı e nabıza Allah tan verdikten sonra bıraz beklıyom sonucu alıp çıkıyorum yoksa e nabıza düşmüyor bazı sehırlerde
minikmucizemmmmmm Ceyda76 bi önceki transferde düşmüştü enabıza ama bana 1.5 saate çıkar dediler beklemedim enabızdan bakarsın dedi yok düşmedi nasip inşallah pozitiftirde düşmesede olur 😂 eşim gidecek hastaneye bakalım
minikmucizemmmmmm Susamcik01 ederim etmem mi rabbimmsenin de yüzünü güldürsün sevinçten ağlatsın ben çok ağladım🥺🥺 kimseye aratmasın kolaylıkla nasip etsin sende kendin hep dua et 🤲🏼🤲🏼