themom_ ben sana şimdi bi tavsiye vericem onu kesinlikle yap faydasını göreceksin ama araştırda yap şimdi ben sana anlatıcam ama internette daha detaylı anlatıyolar . Öncelikle elinde 1 litre süt ve maydonuz olacak , 1 litre sütü kaynatıyorsun içinde maydonuz ekliyorsunn bu maydanozlu sütü bir leğene döküyorsun o leğene çömeliceksin etrafını bi çarşaf veya ne olursa kapatıyorsun çünkü sütün buharı dışarı çıkmamalı, kesinlikle tenin süte değmicek sadece buharını hissedeceksin o buhar vajinadaki iltihapları enfeksiyonları kapalı olan tüpleri açıyor ne kadar dayanabiliyorsan dayan , dayandığın kadar otur kalkma . Ve bunu kesinlikle adet birtikten sonra yapmaya başla 5 gün yapsan yeterli olur çünkü yumurtlama dönemine kadar yapılıyor yumurtlama gününden sonra yapılmıyor ben bu yöntemle hem enfeksiyondan kurtulmuştum hemde hamile kalmıştım şuan hamileyim tabi gebelikte tekrar enfeksiyon oluştu ama geç oluştu şuan süt buharı yapamıyorum hamile olduğum için ama doğumdan sonra kesinlikle tekrarlıcam.