ElifBzkrt Kızlar bebeğim grip oldu burnu tıkalı, öksürüğü var doktora götürsem bişey yaparlar mı çok üzülüyorum😥
Dark ElifBzkrt serum fizyolojik deneyin burnu iicn. Yaparlar yarın bir sağlık ocağına götürün durumua göre ilaç verir
Kleopatra- ElifBzkrt Grip olduğunu ve burnunun tıkalı olduğunu nasıl anladınız acaba? Benim bebeğimin bazen hırıltılı ve hızlı nefesleri oluyor sonra düzeliyor anlam veremedim bir türlü. Burnundan bir sıvı da gelmiyor hani grip desem.
ElifBzkrt Dark serum fizyolojik sıkıyorum her burna 2 damla ama yine aynı nefes alamıyo sağlık ocağına mı götüreyim normal çocuk doktoruna mı
ElifBzkrt Lavin_26gul aspiratör kullanamıyorum küçük diye okyanus suyu damlatıyorum ama oda fayda etmiyor
Dark ElifBzkrt ikiside olur. Sağlık ocağı daha boş oluyor tabi. Özele gidecekseniz o ayrı Daha fazla sıkın bebekler ağızdan nefes almayı zamanla öğreniyor o yüzden rahat edemez
Ayezhanim ElifBzkrt canım geniz eti var mı diye baktır istersen benim kızda oylyedi bilemdim şimdi üç yaşında en son geniz etini aldık rahatladi ama kızımda aynn kırk günlükken ben grip saniyordum meğer geniz eti varmış büyük nefes alamıyordu kuzum hiç bir şekilde
Lavin_26gul ElifBzkrt aspiratörle çekmen lazım tek başına damlatman bi işe yaramaz benim kızımda 1 aylıkken hasta olmuştu dr saat başı çekeceksin yoksa ciğere iner demişti Allah korusun rabbim şifa versin
ElifBzkrt Kleopatra- bizimde ilk hırıltıyla başladı sonra öksürük başladı dünden beridir de burnu akmaya başladı serum fizyolojik sıktıktan sonra hapşırıyor biraz çıkıyor ama yine aynı ağızdan da zor nefes alıyor burnu sümük dolu anlayacağınız çok rahatsız oluyor😔
Kleopatra- ElifBzkrt Hırıltı kaç gün sürdü peki? Ve nasıl bir ses biraz açıklarsanız sevinirim. Çünkü özellikle geceleri tuhaf bir ses çıkarıyor nefes alırken. İyice anlasam çare olacam yavruma doktora gidene kadar çözüm bulmam gerekiyor şuan doktorumuz burda değil çünkü.
ElifBzkrt Kleopatra- şüphelendiğin bişey varsa hiç beklemeden götür arkadaşım.. bizimde doktorumuz farklı bi hastanede normalde bugun hafta sonu olduğu icin yok yarın sabah kendi doktorumuza götüreyim dedim onu bile kabul etmediler eve yollayamayız dediler farklı bi hastanede küvezde şuan😥