Esku Kızlar 6 haftalık hamileyim afedersiniz ishal oldum ne yapmalıyım haşlanmış patates iyi geliyormuş yedim ama henüz fayda etmedi
Papatyaa_01 Esku ne fayda eder bilmiyorum ama bende 2 3 hafta felan ishaldim hep o haftalarda, sonra kendiliğinden düzeldi
Papatyaa_01 Esku olmaz sanırım yani bana ve bebişime bişey olmadı ama bende korkmuştum uzun sürünce doktora felanda danışmadım, sonra kendiliğinden düzeldi :)
Sultanas Esku çok bişey icmeyeceksinki 1 çay kaşığı kadar kat üstüne de limon sık ben bişey olacağını sanmıyorum doktorlar sonuçta günde 1fincan kahveye bisey demiyor bazi anneler surekli iciyor
Citlembikk Esku canım muzda yiyebilirsin muz kabız yapar normalde çünkü arkadaşın dediği gibi de Türk kahvesinin üstüne limon sık ye zararı olmaz bence doktorlar olsa Türk kahvesini yasaklardı
Esku @eylulicten ben ishal i bilerek yazmadım insanların midesi bulanabilir diye. Yine de teşekkür ederim başlığımı değiştirdiğiniz için.
eylulicten Esku hepimiz ayni durumdayiz yeterki daha abes bir sey olmasin 🌺 gecmis olsun ama gecici hatta 24. Haftalarda tekrar ugruyor bir sekilde ishal aklinizda olsun