Gul_Baharr Arkadaşlar 39 haftalığım daha hiç bir belirti yok ne sancı ne bişi hurma yiyorum gnde en fazla kaç adet yemeliyim bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Zeynozeyno Gul_Baharr Bı anne daha paylasmistı onda gordum henuz benim ıcın erken ama denıyecegım ilerleyen zamanda 7 tane hurmayı kaynatıp suyunu ıcmıs ve hurmalarını yemıs yuruyus yap ılık suda oturma önerilmiş bebege gore degısıyo herseyı yapıp gelmek istemeyen bebısler de var ☺️😉
MrvRmzn Gul_Baharr benim doktoruma sorduğum da hurmanjn ilişkinin işe yaradığını bilimsel bir verisi yok demişti
EsraBaykara Tospikannesiiiii bence de var, bende yemeye başladıktan kısa bir süre sonra doğuma gittim.
MrvRmzn Tospikannesiiiii doğrudur birşey diyemicem. Beni doktorum baya işinin ehli biri. Prof. Kendisi öyle demişti. Hamileliliğim başından sonun ne ön gördüyse hepsi birbir oldu. Ondan çok güveniyorum
Tospikannesiiiii MrvRmzn yani bilimi reddedecegini düşünmüyorum içerisindeki bir maddenin rahimi yumuşattıgı ispatlanmış tabiki tek başına o etkili denemez belki de onu kast etmiştir