Glbnn2 Kızlar 5 haftalığım sağ kasık ağrısı var. Herzaman sağ kasığım ağrıyo internette baktığımda sağ kasık ağrısı kız bebek diyo Sol kasık ağrısı erkekmiş.
FaDo0608 Glbnn2 alakası yok canım benimde başından beri genelde sağ taraf ağrıyodu ve erkek bebek bekliyorum :)
Beybi_2022 Glbnn2 evet canım benim ilk hamileliğimde ilk günde sona kadar hep sol Kasım ağrırdı oğlum var 3 yaşında öyle diyorlar sol erkek sağ kız diye
Glbnn2 Kubracumn sürekli sağ kasığım da batma hissi İnternet öyle diyo kız bebek sağda gelişirmiş ondan ağrı yaparmış
Glbnn2 Kubracumn yarın kontrolüm var kalp atışını duyabiliriz demişti doktor bakalım gidicem ya keseyi görürüm yada kalp atışını dinlerim.
Glbnn2 Kubracumn buraya göre 5 haftalık. Doktora göre geçen hafta 4 haftalıktı. Geçen hafta 239 çıktı. Yarın 1000 lerde çarpı ikiye göre
Glbnn2 Bebekliannee herkeste farklı olurmu acaba bilmiyorum ki internete sağ kasık ağrısı cinsiyet yazın kız dio
Sevl Benim hamileliğimin ilk haftalarında sağ kasık ağrım çok fazlaydı doktora gittiğimde durumu anlattım ultrasondan bakarak bebeğin sağa yerleştiğini ağrıyı orada hissedeceğimi söylemişti oğlum olacak bu arada