_Nur_1818 Kızlar hamilelikte göğüs uçlarında böyle sarı bir şeyler çıkan varmı aldığım zaman çıkıyor nokta nokta gibi sarı şeyler var göğüs uçlarımda çok hassas almak için değdiğim zaman ağrı oluyor
Tospikannesiiiii _Nur_1818 gögüs ucunda süt akıyor benim öyle oluyor onu mu kastediyor sunjz kaç haftasınz
melegimmm_ _Nur_1818 bende oldu hatta bir keresinde sıktım ama sarı değil kahverengi olan kısımda çıkmıştı et gibi duruyolardı küçük küçük bir defa sıktım işte sivilceymiş onlar😐şok oldum
Mouradi _Nur_1818 Süt canım o ilk gelen süt öyle oluyor sıkmayın sadece Ben son haftalarda sıkmıştım tabi doğumu tetiklesin diye 😁
_Nur_1818 heyzil06 Göğüs ucumdaki sarı olan yerleri elimde kopartiyorum çıkıyor küçük küçük sarı nokta halinde oluyorlar
_Nur_1818 Tospikannesiiiii 23 haftamdayım bu haftalarda olurmu bilemiyorum akmıyor göğüs ucumda kurumuş oluyor
Cdem21 _Nur_1818 bende de oluyor o ama sürekli değil arada bi ne olduğunu bilmiyorum ama oynamıyorum çünkü beni hemşirem hep uyardı göğüslerinle oynama krem sürerken bile bastırmadan sür diye ama benim ilk başlarda düşük riskim vardı belkide ondandır doğumu tetiklediği için
busra14044 _Nur_1818 süt çıkıyor benim 20. Haftadan beri oluyor çamaşırıma da akıyor sarı sarı ağız sütü diyorlar bizde çıkarmak için uğraşma sıkma da
heyzil06 _Nur_1818 süttür o canım ya koparılmaması gerekiyormuş ama arkadaşımda da vardı ben oturup temizliyodum ama ellenmemesi gerekiyomuş senin varsa yapma demişti bana duşta sıcak suyla kendiliğinden geçiyor muhtemelen az az da olsa akıyordur sütün canım orada da donuyor yağlı olduğundan
Selmaeren27 _Nur_1818 kız sakın koparma Göğsünün süt başını açıyorsun doğumdan sonra sütun boşa akar hep
berceste5155 Selmaeren27 ben hep temizliyordum 1 ay oldu doğum yapalı sütümün boşa aktığı hiç olmadı bu da hurafe bence
HurremSultan _Nur_1818 göğüs ucunda süt gelmesinden kaynaklı kabuklanmadan bahsediyorsaniz evet oluyor. Ama pek almıyorum şahsen duştayken yumuşak lifle ovaliyorum sadece😇