Zeynb CansuDRY yani o zaman mantikli olan pik olunca iliski ertesi gun.tkr test yapip Pikse iliski sonra birakmak
CansuDRY Zeynb Ama pikten kısa süre sonra çatlama olur. Kız için ilişkiyi en az 2 gün kala kesmek lazım. Adetleriniz düzenliyse bir ay hangi gün yumurtlama olduğunu görüp sonraki ay ona göre plan yapılabilir.
Zeynb Yncygt Sen kendini komikmi zannediorsun kim silmis yorumu nese senin gibilere yazmaya degmez seviyene düşmicem😂
Yncygt mrvsrcn ben anlamiyorum insan neden doğruyu bu kadar red eder? Cinsiyet erkekden gelen birşey ovu günü vs. İle hiç bir bağlantisi yok
mrvsrcn Yncygt erkekten gelmesi bile Allah’ın taktiri, insan önce bir bunu idrak etmeli. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması, cinsiyet sevdalılarını hiç bir zaman anlamadım anlamayacağımda!
Tomurcuk123 Rafaelli canım sen çatlatma iğnesini vurulunca ilişki ne Zmn önerdi doktor bende vuruldum çatlatma iğnesinden yarım saat sonra ilişki önerdi bana
Rafaelli Tomurcuk123 merhaba ben unutdum ya bir kagita yazıb vermişti, şu an 35haftam 2cıyı beklıyorum😃😃, en iyisini dr bilir, her keste farklıda ola bılır ilişki günleri