Ben daha çok çok yeni hamileyim ama bu konuda şunu söylemek istiyorum, eşim için çocuk olmazsa olmaz değildi yani olmasa da napalım diye hep sonsuz bi teslimiyet içindeydi ben ona belli etmedim ama öyle çok istiyodum ki, korunmayı bıraktıktan hemen sonra bi kimyasal geçirdim ve öyle üzüldüm ki anlatamam, eşim buna da çok takılmadı sanki ama bendeki yıkımı anlatamam heralde ben anne olamicam dediö kendi kendime sonrasında 3 4 ay boyunca ovülasyon testi kullandım sanki sırf çocuk için eşimle yakınlaşıyodum yani bi amaca dönüştü benim için, kistim var çünkü ve yaşım da çok genç sayılmaz, öyle aşırı sağlıklı beslenen biri değilim. Baktım uğraştığım zamanlarda olmuyor. Vardır dedim bi hayır bunda en doğrusu eşimin tavrı geldi. Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de bi hayır var. Regl günümü bile takip etmeyi bıraktım artık hamilelikle ilgili tek bir şey araştırmadım allah doğru zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin dedim. Bu düşünceyle üstümdeki yükü attıktan sonra farkettim ki reglim gecikmiş, bi sabah kalkıp test aldım ve eşime bile söylemeden test yaptım şükür ki pozitifi gördüm, sonra kimyasal tedirginliğim yüzünden hastaneye gittim ve her şeu normalmiş. Hatta düne kadar yine baxı kuruntularım vardı saçma sapan ipe sapa gelmez düşünceler yersiz korkular… burda da bi konu açtım hatta bununla ilgili. Sonra yine oturup düşününce o sonsuz teslimiyeti hatırladım. Her şey olacağına varır, rabbim en doğrusunu bilir verdiğine de vermediğine de şükür 🙃 bence hiç takılma gecikme olmadan test yapmayı da bırak, her nasip vaktine esirdir derler allah doğru zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah 🙏