2206minik @Bebekliannee öyle mi çok güzel hep böyle güzel ilerlesin inşallah 😍ben gitmedim doktora 12 haftalıklen gitcem inşallah eşim şuan üs bölgesinde 10 gün sonra gelirse gideceğiz Allah izin verirse en son gittiğimde 7 haftalıktı şimdi büyümüştür 🥰sen hareket ederken gördün mü
Bebekliannee 2206minik yok hareket ederken görmedim canım. Bende birdaki ya 14 yada 15.haftada filan giderim artık
2206minik @Bebekliannee aynen canım dün gittim herşey yolundaydı çok şükür hareket ediyordu elini emiyordu tekme atıyordu hatta dönmeye çalışıyordu😅bu hafta ev taşıyoruz ev topluyorum ondan yazamadım aktif değilim yazacaktım sana aklımdaydın
Bebekliannee 2206minik ay ne güzel. Ben de 15 de gidip net öğrenmek istiyorum ihtimalleri duyunca bütün hafta kafamda kuruyorum 😄😄 inşallah gönlündeki olur 🐣
2prensesannesiiii 2206minik canım merhaba ben rapunzellll 🥰🙏🏻 Kullanıcı adım değişti nasılsın nasıl gidiyor 🥰🙏🏻
2206minik @Bebekliannee olabilir canım öyle bacak arasına falan bakmadı kemik yapısı erkek bebek dedi
Bebekliannee 2206minik naptın canım gittij mi daha doktora. Ya benim başım çok sık ağrımaya başladı. Neden oluyor anlamadım senin geçti mi baş ağrın. Çok dayanilmayacak gibi değil ama sık oluyor artık
2206minik @2prensesannesiiii merhaba canım bende formda seni arıyorum 😅iyidir sen nasılsın 13 haftalık olacağız biz cinsiyetiniz belli oldu mu senin nasıl gidiyor hareketlerini hissetmeye başladın mu
2prensesannesiiii 2206minik maşallah 🧿 cinsiyetimiz kız evet hareketlerini de hissetmeye başladım çok güçlü olmasa da içimde balık yüzüyor sanki nasıl gidiyor dersen buna da şükür ölmedik hayattayız🥺🙏🏻😂🥰 sen naptın kuzum cinsiyeti öğrendin mi🙏🏻
2206minik @2prensesannesiiii ayyy çok şükür büyüttün bende ev taşıdım bu hafta hiç forma giremedim şimdi girebildim mesajını gördüm doktor benimkini erkeğe benzetti ama değişir mi bilmiyorum bekleyelim bakalım
2prensesannesiiii 2206minik tahminler genelde doğru çıkıyor kuzum yeni evin hayırlı olsun allah ağız tatıyla huzurla oturmayı nasip etsin canım🥰🙏🏻🕊🌟
zepbjk Bebekliannee Tek sefer deyip geçmeyin benim ikisi de öyle kaçamakta oldu 😃 şu an pozitif gözüküyor ama yeni testle de destekleyin tarihine güvensizlik varsa çünkü hormonu gösteren silik olur doğru ama kontrol c kısmı net olması lazım
2206minik @Bebekliannee kuzum napıyon nasılsın mesaj atmışsın altta kalmış görmedim şimdi aklıma geldin napıyo acaba nasıl gidiyor dedim öyle gördüm mesajını doktora gittin mi
Bebekliannee 2206minik çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok canım. Perşembe günü gideceğim 15+4 oluyor galiba o zaman. Sen nasılsın
2206minik @Bebekliannee ayyy çok heyecanlı cinsiyeti söyler doktor muhtemelen bende pazartesi gitcem inşallah bakalım cinsiyet aynı mı değişmiş mi
Bebekliannee 2206minik ya ben kız hissediyorum sanki kız. Evet belirtiler alakası yok kızımla çok cok farklı hamilelikler kıyaslayınca. Ama rüyamda kız bebek görmem cildim sivilcelendi filan ondan mı nedir kendimi kıza hazirladim. Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻