2206minik @Bebekliannee merhab kuzum eskiye nazaran cok iyiyim gün geçtikçe herşey oturuşuyor birazcık şiştim kilo aldım karnım büyüdü 🤭🤭6 kilo aldım sen nasılsın nasıl gidiyor
Bebekliannee 2206minik çok iyi ya ben 10 kilo aldım 66 ile kalmıştım şimdi 76 kiloyum. Nasıl yaptın ,o kadar da az alacağım demiştim ilkinden yakindigim için 🥲 baş ağrılarım devam ediyor ya benim öldürmuyor ama süründürüyor
2206minik @Bebekliannee ayyyy Allah yardımcın olsun daha geçmedi baş ağrıları benim 20 haftadan sonra kalmadı Allah’a çok şükür zor baş ağrısı ile devam etmek İlkinde bende çok kilo almıştım bunda dikkat etmediğim halde 6 kilo aldım son aylar daha çok şişiyoruz malesef Oruç tutabiliyon mu
Bebekliannee 2206minik merhaba canım nasılsın. Ben 15 kilo aldım bile 😵💫 haftaya pazartesi nst gireceğim sonraki kontrolde de gün belirleyeceğiz. 23 haziran diye konuştuk doktorla bakalım ne diyecek 🙂 sırt ve kalça agrimla yola devam
Zehraumut 2206minik hatta Antep avratları diye yazıda konuşmuştuk nizibe taşınacaktık ama antebe merkeze taşındık
2206minik @Bebekliannee merhaba canım bende +12 kg ile yola devam 35 oldum artık bundna sonra ne kadar alırım bilmiyorum bende çarşamba gidecem kontrole bakalım ne dicek bende 22 hazirana gün istiyorum kızım da 22 Haziran doğumlu aynu olsun istiyorum bakalım kısmet benşm vucüdğm komple ağrıyor yaa son aylar çok zor 🙁😢
Bebekliannee 2206minik ay ne güzel insallah aynı güne denk gelir. Bende uyumlu olsun diye 23 Haziran 2023 diye istiyorum başka sebebi yok 😀 bende artık dikkat etmeye çalışıyorum ya max sınıra dayandım kilo konusunda artık almamam lazım bakalım az kaldı 🥰
Bebekliannee Fadime5656 canım post eski ,eski arkadaşlarla konuşmak için bu postu devam ettiriyoruz. 35 haftalık oldum 🙂