Oznur-aytac04 Kızlar siz bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz ben 22+3 deyim bir iki kere o da çok hafif hissettim gibi ama emin de değilim yani ilk gebeliğim normal mi bu kadar geç olması
Hazall63 Oznur-aytac04 doktorun doğumun ne zaman olacak dedi bize net bir tarih vermedi gebelik haftalaimiz aynı o yüzden sordum.
Hasretaytemur Oznur-aytac04 ilk gebeliğim 17 nin sonlarında hafif hissetmiştim 18 de net hissetmeye başladım doktorum da şaşırmıştı baya ama maşallah oğlum hissedilmeyecek gibi değil 😂😂 doktorum zayıf olduğum içinde erken hissetmiş olabilirsin demişti
_almirasmom Oznur-aytac04 15. Haftada hıssettım 20 haftaya gırdık bugun durmuyo hıc dısardan da gözüküyor
Deletedmom_51 Oznur-aytac04 Ben de senin gibiydim 20+5’te bi kıpırdama ile ilk hissettim tabi hep düzenli olmadı şuan 23+2’ym düzenli hareket ediyor. Korkma canım ilk gebelikse normal. Kilo varsa o da etkiliyormuş
Hazall63 Merak etme canım ilk gebelik olduğu için.benim 4. Gebelik bizde 22 haftalık olduk maşallah içerde top oynuyor
Udu Oznur-aytac04 18 den beri hafif hafif hissetmeye başlamıştım 2 gün önce çıldırmış gibi tekme manyagı yaptı beni ama dün 1 kere falan anca hissettim cok korktum bugun normale döndü çok şükür 20. Haftadayız
Semakzm_ Oznur-aytac04 ben 20+3 deyım bi kaç gün öncesine kadar bende hissetmiyordum ama minik kızım su an baya hareketli hissedilmeyecek gibi değil o kadar güzel hareketleri oluyor ki mutluluktan uçuyorum resmen çok güzel bir duygu en kısa zamanda yaşamanı dilerim ❤️
Ebrar_65 Oznur-aytac04 bende 19 ncu haftada hissettim hareketlerini canım benim ama şimdi 33 haftalık olduk içeride top oynuyor
Sevimefealp Oznur-aytac04 bebeğe göre değişiyo canm bu benm üçüncü bebeğim ilk ikisi canavar gibiydiler 17 de başladılar bu nazlı kızım 19 olduk haftada bir hatırlatır kendini o kadar oda iki haftadır yani
Gunay97 Üçüncü gebeliğim ve 19+0 olacağım yarın.Hala hissetmiyorum.Çok endişeleniyorum bazen.Doktor 17 haftada sormuştu.üstünden iki hafta geçti hala tık yok.
Oznur-aytac04 Gunay97 benimde öyle böyle açık açık belli olmuyor ama herkes diyor normale 25. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin diye