aysenurcft 7+3 haftalık hamileyım ilaçta kullanamıyorum burun tıkanıklığım ve boğaz ağrım var doktorum bol su iç dedı sizin bu dönende önerdıyınız bıseyler varmı🌹
Nskyhn aysenurcft nane limon elmayi kaynat mis gibi iç canım çok geçmiş olsun. Bı de kendini güzel bir terlet ılık duş al. Üstüne tarhana çorbası oh mis
Aysel555 aysenurcft merhaba canım acil şifalar diliyorum sana 🤒 walibe bütün hamislrr qripe yakalandı . Bende öyle sesim çıkmıyor artik . Bol sıvı tuket nane limon hetta meyveli çaylar yap evde kendin iç . Ben hatta bazen oksurutken idrar kaciriyorum
Yasminadem Hanımlar geçmiş olsun ama sakın nane limon içmeyin. Nane maydonoz gibi bitkiler düşüğe sebep oluyor. Limonlu ballı sıcak su için bol bol
Nskyhn Yasminadem yav ne alaka ya ben çok içtim. Nane düşüğe sebep olmaz bu 1. 2.si maydanoz zayıflama kürü gibi kullanıldığında düşük sıkıntısı olur. Bilip bilmeden konuşmayın
Yasminadem Nskyhn üslubunuza lütfen dikkat edin. Doktorumun söylediği şeyi söyledim sizler gibi kör cahil değilim !!!
Citlembikk aysenurcft bende hamileliğimin ilk haftası hasta oldum aynı şekilde bol bol meyve yedim ballı limonlu sıcak su içtim pekmezle karabiber yedim kısa sürede geçti canım hatta doktoruma sordum günde bir fincan ıhlamur bile içebilirsin hiç bişey olmaz dedi