fsyy95 kizlar dua edin yarin sabah sezeryan icin hastaneye yaticam 40+6 yiz ve hic acilmam yoktu bugun yine doktorum normalbolsun dersen hic acilman olmadigi icin 12 saat boyunca suni yemek zorunda kalabilrsin dedi ve acilma olup dogumun baslicana da kesin diyemedii oyuzden yarin sezeryan olucam nolur dua edinnn allah herkesin doğumunu kolay olmasini saglasin insallah 😏
Tunurr fsyy95 Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım normal olamıyorsun diye hiç üzülme sonuçta oda Allah’tan yeter ki bebeklerimiz sağlıkla gelsin tez zaman da ağrısız sızısız kurtulasın inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Melissargun fsyy95 Rabbim yardımcın olsun, bebeğini sağlıklı şekilde almayi nasip etsin. Bende 12gun sonra sezeryan olacağım. Dualarım seninle 🙏🏻
Mehtapkz fsyy95 canim hic korkma Allah yardim eder bir sekilde sen bebegini gorcegin ana odaklan benimde sezeryan olucak 3 hafta sonra hikayeni benide etiketlersen sevinirim canim Allah yardimcin olsun mutlu gir mitlu cik
Vuslaaatt fsyy95 bende Çarşamba günü sezeryan olucam çok korkuyorum ama Allah yardım eder sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Allah canım Su gibi geçer ağrısız sancısız bol gülücüklü doğumlar dilerim 🙏🏻😊
elifiii fsyy95 ben de bir ay sonra sezeryan olacağım, genel anestezili. İlk ameliyatım olacak ama zorunlu olduğu için çok da düşünmemeye çalışıyorum. Siz de içinizi ferah tutun, sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.