isimsiz34 Kızlar selam, 12. Haftada doktorumuz erkek dedi ama şimdi 17+1 de kız dedi acaba sizce yeniden cinsiyet değişir mi? Alışverişe başlayım mı ne dersiniz? Bir dahaki kontrolde altı hafta sonra o kadar da sabredemeyeceğim hem herşey pahalanacak😔
Esmakrds isimsiz34 bizim de ilk olarak 15. Haftada %100 erkek dediler ayrıntılı ultrasonda kız çıktı. Ondan sonra da zaten cinsiyet değişmedi. Ayrıntılıyı bekle istersen
Summerwine Bizimde 17de kesin netleşti ama 12 de dediği ihtimalle aynı çıktı.17 de bebek baya büyümüş oluyor bence nettir artık
Teyibe 18+1de kız dedi once sonra erkek dedi kac kez ama emin degilim dedi detaylıyı bekliyorum https://resimyukle.io/r/G8dGMrzccB bence kız 😄😄
Aegean Bizim de 13te erkek olabilir kemik yapısına göre dedi ama 16.haftayı bekliyorum alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum🙈Eşim de doktor yanlış görmüştür kızdır diyor morali bozuldu erkek dedi diye😁
Aysegul-duzgun Biz ayrintilida bile ogrenemedik göstermiyor burda tahmin yapanlar kız erkek karışık yorum yapan bende çok merak ediyorum tabi önemli olan sağlıklı olmasi