ange99 Kızlar yeni doğan bebeğe Zemzem ve maden suyu karışımından bir çay kaşığı içirilirse hiç gazı olmazmış doğru mudur?
Tripkolikkkiz ange99 bilimsel gerçekliği olmayan şeyler doğru değildir. Zemzem sünnettir dudağına degdirilir sadece, icirilmez.
Opheliaaa ange99 Zemzem suyu duymuştum herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum da ama genede ben icirirmiyim yok dudağına degdiririm sadece. maden suyu nedir tövbe gazlı şey yenidoğan bir bebeğe nasıl akıl mantık alır iş mi 🙄
SemaArin ange99 NE ALAKA YA BEBEK KOLİKSE GAZLİYSA MADEN SUYU NE FAYDA ONA DOKTORLAR KOCAMAN İNSANA BİLE BAZEN ASLA İÇME DİYOR BEBEĞİ NE YAPAR O SUYU BİLE ONERMEZLERKEN MADEN SUYU MANTİKLİMİ
ange99 SemaArin bende bilmiyorum YouTube da baya takipcisi olan Birisi anlatmıştı faydasını gördüğünü ve hiç sorun yaşamadığını
minnnie ange99 Ben de duydum ama maden sularindaki sodyum orani çok yüksek. 1 yaşına kadar yemeğine tuz katmayacaginiz bebeğe yenidoganda nasıl verilir ki maden suyu?
PapatiA ange99 maden suyu asiti gitmiş Hurma Zemzem Bızde hep bu verılır ben yeni doğum yaptım bende verdim