fatmaeldmr Bebeği oblik duran varmı arkadaşlar her hareketi hissediyorum çok rahatsızlık veriyo tamamen çapraz ayakları göbek deliğimi deliyo resmen 😂 İlk bebeğimde böyle duruyordu ama bunun kadar hareketli değildi
nilsmomy fatmaeldmr biiz😂 kafa sağ altta popo sol üstte. Doktor dönmeye başlamış o yüzden şuan böyle dedi. Umuyorum dönmüştür haftaya kontrole gideceğim 33 haftalık olmuş oluyorum😂 ve ayaklari kaburgamı zorluyor dik oturmak zorunda kalıyorum sürekli 😮💨😮💨
fatmaeldmr nilsmomy bizde tam tersi kafa solda pop sağda durmadan poposunu attırıyor 😃 kaburgaların batiyo ve uyutmuyo malesef 😔 benimki de döner inşallah böyle zorlanıyorum
nilsmomy fatmaeldmr evet tam dediğiniz gibi batma hissi delicek sanki 🫠 normal artık yerleri daraldı, sağlıklı olsunlarda 🤲🏻
usenmedimyaptimbirvelet Benim bebeğim ters şu an 22 haftalık doktorum normal dönecektir dedi hep aynı yerde hareketini hissediyorum sol altta
fatmaeldmr usenmedimyaptimbirvelet benimde işte en başından beri tersti kafa hep asagidaydi her hareketi altta hissediyodum şimdi anca kafayı sola yatırdı sürekli kendine yer açma peşinde ☺️