berosunannesii Tusami anladım çok teşekkür ederim cevap için 🙏🏻 ama genel de olsa spinal de bebeği 15 dk içinde alıyorlar fazladan narkoz geçme gibi bi durum yok yani
Suhedabln MaviDeranHazal sonda uyuşturulduktan sonra takıldı. Ben de bundan çok korkuyordum ama dediğim gibi uyuşturdular hiç bişey hissetmedim. Çıkardıkları zaman da hissetmedim
MlhsnKctrk Usnac1995 normal olmadı diye asla kendimi yiyip bitirmem benim sağlıgım bebeğimin saglıgı cok daha önemli. Normal doğumda yaşadıgım agrı ve zorluk benim psikolojimi bozdu
Usnac1995 MlhsnKctrk aynı şekilde sezeryan sonrası sütümün gelmemesi, bebekle ilgilenememk, ayağa bile kalkamamk beni çok etkiledi. Bu yüzden normal şansım varken yapamamak beni çok üzdü
MlhsnKctrk Usnac1995 hiç üzülme rabbim bunu size uygun görmüş yani burdan anlayacagımız su ki gerçekten her doğum zor. Nasip neyse onu yaşıyoruz üzmeyelim kendimizi
Ebratc Meleklerim00 hiçbir şey yapmadılar bitti sakin ol falan filan sonra sakinleştirici yaptılar ama benim yinede asla geçmedi