Elifderin34 Kızlar bu durumu yaşayan var mı iki gündür sağ böbreğim ağrıyor du acile gittim böbrek genişlemesi var üroloji ye git takip etsinler dedi erken doğum riski de yapar dedi yani bu durumu yaşayanlar nasıl bir süreçlerden geçti :(
brccelik Elifderin34 bende de var detaylıda gördüler ama ilk gebeliğimde de vardı hem bebekte hem bende bu 2.gebeliğim yine hem bebekte hem bende var ağrım filan yok hamilelikte normal dedi doktor rahim baskı yaptığı için oluyormuş ama takip edilmesi gerekliymiş çok genişleme olursa kataterle idrari boşaltıyorlarmış
PH2206 Elifderin34 bende aynı drumdsyım sag böbrek genişlenmesı vzr ürolojiye gıt kontrol altında kalman lazım ben oyle yapıyom cınkı erken dogum rıskı yapıyo
-irem123- Elifderin34 Bende de var 10 gün sancı çektim 25 haftalığım doğum sancısı gibiydi resmen ne ilaç veriyorlar ne antibiyotik dağ böbrekte genişleme varmış benim doktor hamilelikte normal doğumdan 2 ay sonra geçiyormuş takip edilsin dedi iki günde bir acillik oldum sabahlara kadar hastanelerde süründüm böbrek agrısı birde gece tutuyor sabaha kadar sürüyor aglamaktan helak olmustum 3 gündür az oluyor agrım çok şükür ki artık uyumak istiyorum diye ağlıyordum yapabileceğin hiçbirsey yok ayağından çorabını üstünden hırkanı eksik etmiyceksin genellikle bebek sağ tarafa geçince oluyormus bebeği sola geçirmeye çalişiyordum bol su tüketiceksin nar ve nar suyu çok iyi geliyor ben bol bol tükettim asitli meyve içecek kafein ve böbreği yorumla şeylerden tüketme üzerine yatma hangi böbreğinse bir ara hiç geçmicek doğurana kadar dedim Allah şifa versin
11115 Elifderin34 canım o her hamilede oluyor zaten, çocuk baskı yapıyo, hormonlar deyişiyo, bütün orqanlar etkileniyo, korkulacak bişey yok, tedavini yaptır, iyi olucaq inşallah, üzülme sakın
Elifderin34 brccelik yaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tez zamanda 🥰 benim ki fazla büyümüş çok ağrı yapıyor
Elifderin34 PH2206 yaa çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah vakti geldiğinde bebeğinize kavuşun erkenden gelmeye kalkmasın minik🥰
Denizz52 Merhaba bende de aynı durum var. 2 böbrekte de genişleme var zaten sağ böbreğim az çalışıyordu sol sağlamdı. Şimdi de 2 sinde de şişme var bende üroloji takipliyim. Üroloji ile kadın doğumcumun kararı ile 3 gün sonra doğumum var inşallah. 36 haftalık doğum olacak. Böbrekleri daha fazla zorlamanın anlamı yok dendi bebeğin de sağlığı kilosu vs çok iyi dendi doğuma hazır olduğu söylendi doktorum tarafından. Doğumdan sonra da böbrekler normale dönüyormuş ürolojim öyle söyledi. Asla korkmayın ama her hafta ürolojim benden ultrason istiyordu böbrekleri takipte olmamız gerek diyordu. Sürekli takipli olmanız gerekiyor. Ama korkmayın çok şükür suanlık her şey yolunda ilerliyor😊 Şimdiden geçmiş olsun 😊
Elifderin34 Denizz52 içimi rahatlattınız çok teşekkür Allah razı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah minik bebişi 🥰 rabbim bir daha yaşatmasın böyle acılar inşallah 🌸
Elifderin34 -irem123- ayy allahım size de şifa versin bir daha yaşatmasın inşallah annelik ne kadar kutsal bir şey ne zor şeylerden geçiyoruz 🌸 ve tavsiyeleriniz çok güzel deneyeceğim çok teşekkür ederim allah razı olsun 🥰
Denizz52 Elifderin34 Elifderin34 amin canım hiç birimizi inşallah 🙏 sende gönlünü ferah tut her şey olacağına varıyor çünkü rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🧿😊
Elifderin34 11115 teşekkür ederim evet ya bilmiyordum genelde herkeste oluyormuş ağrısı çok fazla ilacıda yok allahım bütün hamilelere şifa ve sabır versin 🥰