DefCan01 valla şuan kucağımda miniğim emziriyorum öncelikle herkes sağlıkla kucağına alsın dilerim ama benim doğumum çok zor oldu kimseyi korkutmak istemem ama malesef vakum la çekildi bebek kanaldan bi türlü gecemedi kafası uzadı bu yüzden sancılar nst100 gözükürken bile benim için hafifti başta sonra yine 100 gözüküyordu ama ben ilk 100 e göre arttığında 500 olabilceğne yemin edebilirim ama nst 100 e kadr ölçüyor ispatlayamam ayrıva bi sürü dikişim var bende çok hayal etmiştim pozitif doğum hikayem diye yazarım diye ama malesef süreç benim için öyle olmadı ama asıl olan ve gerçek olan bişey var gerçekten kat kat acı çekiyosunuz canınız gidyor ben dayanamıycam öldüm diyosunuz hepsi tamam ama o benek kucağnızq verildiği an dünya duruyor ne ağrı ne sancı nede çektikleriniz gerçekten unutuluyor diyorlar ya o çok doru. Ben epidural olmadım çünkü dediğim gibi sancılar 100 ken ben katlanabiliriö hatta en yüksek sancı buysa 3-4 kere daha doğrurum ben diyordum ebeye ama hiçte öyle değilmiş 22 saat sancı çektim sonra yalvara yalvara epidural istesemde bu defa da kaldı doğuma 1 saat gerek yok bence dedi ebeler doktorum hemşireler derken derken o an geldi çattı ben 4-5kere doğum haneye alındım her seferinde doğum başladı derken hep geri çıktık en sonunda hoca dayanamadı kesti ve vakumla aldı yoksa gelemiyordu tam açılmada vardı üstelik ama olmadı. Son saatler seseryana alın beni diye ağlıyordum amacım kimseyi korkutmak deüil her gebelik farklıdır ama ben baya kötüsünü yaşadım brnce bukdr acıya gerek yok sezeryan olabilir nasılsa onda da dikiş oluyor