Selcan94 Kızlar ben tüplerimi bağlatmak istiyorum ama normal doğumdan sonra diyorlar o zmanda eşim göndermez bağlatmaya şimdi doğumda bağlat diyor bende sezeryanla bağlatmak istiyorum doğumlarım normal olduğu için sezeryan yaparlarmı 🥴
Tomrishatun Selcan94 sezeryanda yapıyorlar sadece uzerine baglatma parasi aliyorlar ozelde 2000bin demisler
Ozgebrs Selcan94 geçen hastane ile görüşürken fiyat için. Normal doğum ve sezaryen için ayrı ayrı fiyat verdi. Şuan farkettim ben de yani ikisinde de yapiyolarmis da fiyat farki varmış gibi.
yeninesilannee Selcan94 birisi günah demiş altta yorumlarda ne alaka ya. Eğer kadının hamilelikler sorunlu geçiyorsa risk varsa hamileliği doğumu kolay mı dünyaya hasta bebek getirme riski var mı o zaman bu günah değil mi hadi hiçbiri yok diyelim kişinin bi çocuğa daha bakacak manevi ve maddi gücü yoksa dünyay gelen çocuğa günah değil mi. Böyl yorumları görünce aşırı sinirleniyorum
onurhan Canım bağlatma geçen duydum bı kadının iki çocuğu varmış ikinci çocuktan sonra tüplerini bağlatmiş zamanla iki çocuğunu da kaybetmiş çok günahmiş yani tüp bağlatma
Selcan94 onurhan hadi ya ama 4. Bebeğim olcak diğer korunma yöntemlerine güvenmiyorum bidaha olursa naparım ben hayırlısı devlette olacak doğumum bakalım yapacaklarmı oda var hayırlısı artık
Selcan94 Tugceonur cuma günü doktor alacaktı 37+4 olduk 38+5 te alıyoruz dedi söyledim sonra gelipte bağlatamam die sezeryana yöneldi