fatmaa37demi5 Kızım uyuyorken ve canım sıkılıyorken sezeryan hakkında merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim😌 saat 12 yi geçince dogum yapalı 24 gün olacak ve spinal sezeryan oldum bu arada 🐣
938426 fatmaa37demi5 Sonrasında çok ağrın oldu mu sezeryan sonrasından biraz bahseder misin süreç nasıl devam ediyor
Zumraninannesi06 fatmaa37demi5 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 😌 Bende sezeryan olacağım nasipse ilk gebeliğim biraz korkularım var. Süreç nasıl ilerliyor biraz bahsedebilir misin? Kaçıncı haftada alıyorlar sezeryans mesela bide buna cevap alabilir miyim?
Busra3246 fatmaa37demi5 geçen cuma oldum bende ne zaman yan yatmaya başladın acaba bide ben gibi her an iç dikişlerim açıldı korkusu var mıydı
fatmaa37demi5 Lamiye1997 genel de 38 39 arası alıyolar diye biliyorum. Ben zorunlu sezeryan oldum. Normal şartlarda normal doğum için bekliyorduk. 40. Haftama girdiğim gün kanamam oldu
fatmaa37demi5 938426 benim için Ameliyattan sonra ilk ayağa kalkıp yürümek çok zordu. Kimseyi korkutmak istemem ama hayatım boyunca öyle bir acı görmedim tarifi yok. İki büklüm oldum sanki dogrulsam dikisim acilcak gibi hissettim ama bu tabi tamamen bünyeye bağlı biraz da. İlk 3 gün zorlandım sadece. Yatıp kalkarken eşimden yardım istedim hep. Ama 4. Günden beri islerimi ve bebegimin bakımını tek yapıyorum.
fatmaa37demi5 Zumraninannesi06 benim ki zorunlu acil sezeryan oldu canım o yüzden tam kaçta alırlar normal şartlarda çok bilmiyorum. İlk ayağa kalkış ve ilk bir kaç gün çok zor olsada her şey geçici 🤍
fatmaa37demi5 Busra3246 galiba yan yatmam bi 10 günü buldu. Evet sürekli aynadan dikislerime bakıyordum bende 😬
CananDuru fatmaa37demi5 28 ay önceki beni anlattiniz resmen hayatimda cektigim en buyuk izdiraptı ayaga kalkmak. Hemsire yürüttükten sonra yataga geldim dinlendim bur sure sonra tekrar kalkmak icin tam bir saat ugrastim yataktan cikmak inmek icin. Sanırım kasımın basina kadar 2. Sezeryanı olacagim ayni kotkum var ne yalan söyleyeyim daha mı zor olur bilmiyorum 😣😣😣
Bebiiii fatmaa37demi5 sezeryan sonrası ortalama kaç günde toparlandın ve ağrıların geçti ? Sütün hemen geldi mi veya gelmesi için ne yaptın bundan biraz tedirginim. Benim daha normal mi sezeryan mi belli değil ama ikinsinden de korkuyorum.
fatmaa37demi5 Bebiiii canım doğumdan sonra hemen geldi sütüm şükür ekstra bir şey yapmadım. 4. Günde ayaktaydım. O günden beri islerimi tek yapıyorum. Ama tamamen dik yürümem bir haftayı buldu. Ağrım tam olarak hangi gün geçti emin değilim ama hala ara ara dikisime ani olarak acı giriyor ama günde bir kaç defa anca. Şuan hiç sanki ameliyat olmamış gibiyim 🧿🐣
fatma3004 Benimde normalden direk sezeryana alınma durumum var 38+5 iz. Annem oule gelip uzun uzun kalamaz kaynanam da öyle gelsede istermiuim bilmiyorum o süreçten vok korkuyorum hamiş anneler bana dua edin normal doğum olsun da kimseye ihtiyacım olmasın 😏
fatmaa37demi5 fatma3004 hayırlısı olsun inşallah. Normal doğum yapıp daha gec iyileşen bi tanıdığım var😬 ben 4. Gün ayakta iken o 20 günde zor ayaklandım dedi. Dikisleri çok zorlamış