mug7573 Ben kilolu hamile kaldığım için ve de çok çabuk kilo alan bir yapım olduğundan öğrendiğim andan itibaren kilo alacağımı sanıyordum. Yediğime içtiğime pek dikkat etmiyorum şu an ama nasılsa hamileyim diye yemiyorum da. 18. Haftadayım daha kilo almadım. Henüz erken tabi ki ama o kadar da korkulacak bir şey yokmuş.
Nefesliva Seyma_ yok dikkat ediyorum ama ben arada tatlı yiyorum hareket ediyorum yedim zaman diyet verdi doktor anlıcagın ama kaçamak malesef çok oluyor
Seyma_ Nefesliva 50mg yujleme 175ti benm ben aclık tokluk takip ediliorm. Diyetle dusuyordu artk dusmuyor insülin baslanacak sanrm
Esmalemdar Betulnurten şahsen ben kızımda 30 kg aldım ama Doğumdan sonra bana gazla kalan 2 kg oldu şimdi oğluma hamileyim 4aylık olduk gram almamışım mesela
Calasun Betulnurten ilk uc ay dikkat et bebek senden beslemiyor 3 aydan sonra tatli ve hamir isinden uzak durabilirsen eger 🙏🏻Fazla kilo almadan atlatman mumkun olabilir🙏🏻🤷♀️🙈
Aysglaltnscr0980 Betulnurten ben 26+5 deyim sadece 3 kilo aldım herkes aynı olacak diye birşey yok ki Canım ben hamileyim diye sürekli yemedim etrafa da tıkadım kulakları sana da tavsiye ederim ☺️
Kelebek1 Betulnurten ilk 3 ay bebek sizden beslenmiyor siz kendinize dikkat edin normal hayatınıza devam edin sonrasında asıl kiloyu bebek alıyor zaten benim gibi ilk aylarda kaşar peynire dadanmayın sonrası zor oluyor doktorun verdiği ilaçları muhakkak kullanın
Dnzcngz Betulnurten Ben 85.5 kiloyla hamile kaldım ve aşırı tatlı düşkünüyüm. Şuan 14+2 haftalık hamileyim ve hala 85.5 kiloyum. Mide bulantısı yaşadım şuan geçti ama asla tatlı yiyemiyorum. Resmen tatlıdan tiksindim. Üzülmeyin belki sizde tiksinirsiniz 🤗
Nurr_1 Betulnurten biraz da yapısal bence kilo alımı Vücut almaya müsaitse alıyor valla bi şekilde İstersen doktorunla görüş belirli bi süreçten sonra diyetisyen ile devam et canım Bende 12 kg aldım 38+1 suan doktorum önerdi bana ben kabul etmedim
Aselminamm Betulnurten 53 kilo ile hamile aldim ve toplam 13 kilo aldim ama hamilelikten önceki 36 beden kıyafetlerimi giyiniyorum yine görünüşte karından başka birşey yok 38 haftalık hamileyim zayen doğumda bir 5 kilo vs gidiyor gerisi de ondan ajda gidiyor sadece hamurişi cok yersen abartı şekilde alirsi tabi dikkat etmek lazım bol bol su if
btlunl Betulnurten doktorunuz diyet listesi vermedi mi ? Ben çok minyon biriyim boyum kısa ama kilom çok kilo almaya da elverişliyim ben de doğum zorlaşmasın diye istemiyorum kilo almak doktor bana iki tane liste verdi. Sosyal medyadan size de ylaştırabilirim. İnstagram hesabım btlkrblk pembeli nişan kıyafetim var eşimle 🤗 korkmayın hiç sağlıkla gelsinler inşallah
Mells Betulnurten aklınıza her gelen yemeği aşerdim diyip yemezseniz , aman iki kişiliğim yemem lazım demezseniz gayet fit bir hamilelik geçirebiliyorsunuz ama hamur işi asla yok :) spor var plates var ara öğün atlamak yok çünkü onlar tok tutuyor ceviz yoğurt ara öğünün kralı :) korkmayın kendinizi salmayın brn hamileyim yicem tabi diye ilk aylar anlamıyosunuz yiyosunuz sonra acısı çıkıyor baştan güzel bir hamile beslenmenmesi ile ile ilgili diyetisyenden liste isteyin böylece siz değil bebek besleniyor :)
Mells Betulnurten en önemlisini atladım ana yemeği 5 te yiyin sonra acıkınca yoğurt süt meyve en çok bunun faydası var gercekten. Pirinç yok bulgur var artık hayatında ve 3 lt su :)
RabiaAltnbaSzerolu Ben ergenliğimi kilolu geçirmiş ve herkes tarafından dalga geçilen bir insan olarak en korktuğum şey tekrar kilo almaktı. Hatta sırf bu yüzdem hayatım boyunca çocuk doğurmayabilirdim kilo almak bende tam bir travmaydı. Bünyem kilo almaya yatkın işin kötüsü 29 haftalık hamileyim ve şimdiden 12 kilo aldım😭 çok moralim bozuk gerçekten
33NAZ Betulnurten canım boyum 1.75 benim .. 74 ile hamile kaldım şuan 81 kiloyum ve daha 18+3 haftalık hamileyim boy uzunluğundan ben göstermiyor kilo
33NAZ Gamzekahraman0209 bende çok içiyorum geve kalkıp 2 lt bitiyorum sabaha kadar normaldede çok su içen bi insanım 74 ile hamile kaldım şuan 81 kiloyum 4.5 aylık bende aldım baya o insanın vucüt yapısına bağlı bence