Hamileanne Bebisozlem52 ama benm geçti artık ya 33 haftam bitmek üzere ben özge hanıma devam ediyim en iyisi
Bebisozlem52 Hamileanne ilgileniyor. Benm arkadaslarim hep ona gittiler gayet memnunlardi. Hicbir problem yasamadilar. Sadece tek sorunu asiri sira var. Erkene randevuyu 1 ay oncesinden aliorz
Hamileanne Bebisozlem52 mutlaka öyledir çünkü çok eski bi doktor ve çokk iyiydi öncedende öyleydi ona sıra bulmak yengemlerden falan biliyorum 🙂
BurcuKesici Hamileanne doktor tarama için gol dedi CNN düşük riskim de vardı kanamam olmuştu ilacım da bitmek üzere 🤷♀️Gitmeyi düşündüm bn o yüzden cinsiyet için bir daha gideriz olmadı
Burcuisikkk kizlar batmanda bir ozel hastanede zeynep adinda bir kadin dogumcu varmis hangi hastane biken varmi?
BurcuKesici Hamileanne inşsllah bizimki yaramaz kendini bile çok geç gösterdi hamileliğim şüphelendi doktorum
BurcuKesici Bende doğumumu memleketim de yapmayı düşünüyorum kızlar 🤰🏼🤰🏼Uçağa kaçıncı aydan sonra binmek yasak
BurcuKesici Medicaldeki doktor emire hanım hakkında bilgi şahibi olan varmı kızlar 🤔🤔çok konuşmuyor kadın pek doğum u bile şu tarih de olucak demedi bana daha
Civciv BurcuKesici canım ben Emire hanıma gidiyorum konuşkan ama böyle insanı çok rahatlatmıyor birşey sorduğun zaman bende doktorumu değiştirmek istiyorum ama bulamadım Özge hanıma gittim dünyada o daha da soğuk çok baştan savma iş yapıyor
Civciv BurcuKesici ben 16 hafta 3 günlüğüm ama hala gösteremedi iki doktorda göremedi cinsiyeti malesef bebeğim uygun pozisyonu vermiyor 😞
Mavis72 BurcuKesici ben ona muayene oluyordum ama değiştirdim pek bişey söylemiyor Soru sorunca bile nadir cevaplar veriyor
Bebisozlem52 BurcuKesici yeme icme konusunda mesela bana vitamin vermedi. Yediklerinden beslen dedi. Bol bol ceviz badem yumurta peynir vs seyler ye demisti
BurcuKesici Civciv aynen canım onlara göre normal geliyor işte doktor kaç tane hamile anne adayı geliyor sen kaç haftalık hamşlesin cnm
BurcuKesici Civciv benim kanamam oldu deyince hemen almıştı canım hiç bekletmeden bn orda beğenmiştim
BurcuKesici Civciv canım yakında doktor kontrolün varmı sen doktorunu değiştirdin mi hala emire hanım a gitmeye devam ediyor musun