Zehhhraa 22 haftalığım bazı sebeplerden ötürü hala doktorum ve doğum yapacağım hastanem belli değil. Zeynep kamile gittim hep testler için. Maltepe,Ataşehir bölgesi hastane ve doktor tavsiyesi lütfen 🙏🏼 (Medar,Avicenna,Bezmialem,Ataşehir Medicana)
benkosarim Zehhhraa Pendik Medipol yakinn olsaydı çok iyi doktorları var fiyatları da daha uygun diğer yerlerden
Edizimmm Zehhhraa bende devlet hastanesi Zeynep Kamil testler vs perinotoloji takipliydim normal kadın doğum Kozyatağı central hosbital bostancı köprüsünde Fatmanur temel şiddetle tavsiye ederim
Mfyy Zehhhraa Pendik medipolde tüm kadın doğumcu lar çok iyi orada mine hanıma gidiyorum avicenna içerenköy Nuran hanım çok iyi 💕💕💕 medicana Sibel hanıma gitmeyin de kime giderseniz gidin bence 😃 kendisine bir kere gittim zerre ilgi alaka yoktu arkadaşım düşük yaptı ilgilenmedi kız kanamadan ölüyordu Zeynep kamile yönlendirdi
Rabia_zeynep61 Zehhhraa ümraniye tarafı düşünürseniz ümraniye eğitim araştırma kadın doğuma gidebilirsiniz, ayrıca gebe okulu var ücretsiz, doğum sırasında eğitim aldığın için bazı imkanlar tanıyorlar tavsiye ederimm
Zehhhraa Annesiyavrusu0129 tıp merkezi bebek yoğun bakımı olmadığı için tercih etmek istemem açıkçası
cansbade Edizimmm merhaba tedaviye baslıcaz ve düzenli gidebilcrğimiz ilgili bi doktor arayıısındayız fiyatları makul mu fatmanur hanımın acaba
Zehhhraa Mfyy bende bu akşam tam Sibel Zorbaş doktoru bulmuştum. Yorumları falan çok olumlu. Bu olabilir demiştim ta ki şimdi siz uyarana kadar🤦🏼♀️
Zehhhraa Rabia_zeynep61 teşekkür ederim aslinda çok uzak degil ama kendim sancı falan tutarsa ha deyince geçebileceğim doktor hastane yakınlığı istiyorum
Zehhhraa Rabia_zeynep61 Zeynep kamil de poliklinik ve gebe okulu var hepsinden memnunum ama doğumu nasıl bilmem devlet diye kötü şeyler anlatıyorlar arti hiçbir yere eşi almıyorlar sen hep yalnızsın artık bunlari devlet özel aşmamız lazım. 20 hafta iken dopplere gittim daha ultrasonda hiç görmemiş eşim izin aldı sokmadılar yanıma malesef üzüldüm.
Mfyy Zehhhraa memnun olan tayfa var bende yorumlara aldanıp gitmiştim arkadaşımda aynı şekilde ikimizde olumsuz görüşlerimiz var ayrıca avicenna ve Eren hastanesi arasında soner bey var kendi polikliniği arkadaşım ona devam etti doğumu eren hastanesinde yaptırıyor o çok memnundu
Fey88 Zehhhraa Avicenna Nuran hanım benimde doktorum bilgisiyle ve yaklaşımıyla kesinlikle tavsiye ederim 😊
Zehhhraa Edizimmm Benim arkadaşım Fatmanur hanımda doğurdu çok memnun kaldı mesela. Ama doğumun son dakikayasi evden geldi gene de memnun kaldı. ( bu isler göreceli o yüzden öve öve bitirilemeyen doktorlari bazen baskasi begenemeyebiliyor. Şeker yüklemesi yaptırmayan anneleri takip etmediğini öğrendim o arkadaşımdan şimdi nasıldır bilemem. Kuzenimde de doğum zor oldu çok geç geldi hep ebeler vardı. O da hep ebe eşlik edecekse ben neden bu doktora aylardır takip oldum dedi ve zor doğumda çocuğun kolu çıkık oldu. O yüzden…
Pertefeza Zehhhraa özel olarak Erdem hastanesi Sema hanım bar ben ona gidiyorum kontrollerim için 23. Haftadayım memnunum Çamlıca Erdem hastanesi hemen Ümraniye metronun orda
Edizimmm Zehhhraa anladım yani evet göreceli benim Rsikli bir gebeliğim vardı en baş başka bir yere gittim sonra okul müdürüm fatmanur hanimi tavsiye etti ben narin bir yapidayim bana sakin bir doktor lazımdı her aradığım da ulaşabileceğimiz ilgili bilgili 7. Ayımız menmunum öyle seker yüklemesi vs öyle bişey yaşamadık ben istedim yaptırdım zorlamadi zaten bizim sezeryab bakalım hayırlısı yani turkiyenin 1 numarali doktoruda olsa kisinin beklentisine vs gibi tabiki değişir ☺️ umarim biz menmun kalırız suana kadar hiç olumsuz bişey duymadık bakalım ☺️
Edizimmm Zehhhraa eger maddi durumunun el veriyor ise acibadem altunuzade harika bodur var metini duydum bir kac kisiden