Gultsn35 Kızlar selam; bugün bebek arabası için çok gezdik ama bi türlü karar veremedik ilk kez kullanacağım için hafif ve hantal olmayan bişi aradım ama var mı önerisi olan ?
Betulxxx Gultsn35 prego aria aldım ama henüz kullanmadım . Hafif kabin travel diye geçiyor. Üstüne puset takılıyor. Ama diğer parçası çıkmadan
matematikcianneee Gultsn35 Merhaba canım biz de bugün prego quattro pro travel sistem bebek arabasının siparişini verdik gelmedi henüz ama videolardan izlediğim ve araştırdığım kadarıyla işimizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum
Tugcecanan Gultsn35 travel önermem hantal baya. Aylarca araştırdım bende, en son mamas&papas strada black diamond aldım. Hafif ve kolay kaldırılıyor. Tek başıma rahatça bagaja kaldır indir yapabilirim diye düşünüyorum
Minigim38 Ben trendyolda 4 Baby markasını aldım henüz kullanamadım ama cok hafif kibar bir araba hoşuma gitti 🙂 sürüşü falan kolay beğendim
Gultsn35 matematikcianneee travel sistem bebek arabalarından çok memnun değil kullanıcılar ya kafam karıştı. Hayırlı olsun bu arada
Gultsn35 Tugcecanan hayırlı olsun bizde bugün prego solo aldık hem kabin boy hem travel sistem gibi ama travel sisteme göre çok daha hafif ve az yer kaplıyor. Umarım kullanmak nasip olur.