denizmanzarasi Ekut kaç yumurtanız toplanmıştı? Toplama sonrası serum takviyesi ve bol su iyi gelmişt bana 3 gün zordu ama sonra düzeldim şükür, sizin gebelikle demekki daha da artmış ama adet görmediniz mi toplama sonrası? Direk transfer mi yapıldı
Ekut denizmanzarasi bende yumurta toplamadan sonra olmadı taze transfer oldum. Transfer sonrasında basladı daha gergindim biraz azaldı ama tamamen kaybolmadı. 16 yumurta toplanmıstı
denizmanzarasi Ekut taze transfer yapıldığı için olmuş adet görseydiniz olmazdı.. inş sağlıkla atlatırsınız
yeninesilannee denizmanzarasi evet. İleri düzey pıhtılaşma varsa Allah korusun bebeğe besin gitmez kamdan düşük riski var kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyorsa mutlaka kullanın. Benim ileri ben gündüz aspirin akşam oksapar iğne yapıyorum mesela
denizmanzarasi yeninesilannee açıkçası genetik testleri yapıldı ve normalde gittiğim doktorlar iğneye de aspirine de gerek yok dediler ama tüp bebek doktorları her türlü veriyor o yüzden kullanıyorum ben de
Kubraceylin 2erkekannesi111 anladim bende hiç birşey çıkmadı testler de nqpican bilmiyorum gene olur diye korkuyorum valla
2erkekannesi111 Kubraceylin birden fazla düşük yaptıysan birşey çıkmasa da önlem amaçlı yazıyorlar yine de