kendinehaskadin Merhaba anneler ve anne adayları size sorum şu hamileyken ne zaman karnınız çıkmaya başladı
Eldgrn kendinehaskadin iç karınla alakali egerki iç karnın büyükse son aya doğru çıkar küçükse erkenden çıkar ama genel olarak 20. Haftalardan sonra çıkıyor ortalama zamanı bildiğim gördüğüm kadarıyla
KayraVeAnnesi_06 kendinehaskadin 20.haftadan sonra çıkmaya başladı 🌸 ama bu herkeste farklılık gösterebilir 🙏🏻
Dedimolabilir kendinehaskadin yani bence beden ve karin iciyle alakali. Ben ilk hamilelgimde 70 kiloydum bozum uzundu karnimin ici genismis 6. Aya girerken karnim cikti simdi yine hamileyim 5. Ayda cikti karnim. Bir arkadasim var 9 ay karni cikmadi kupkuru biseydi.
kendinehaskadin Eldgrn evet ya öyleymiş benim ilk hamileliğim 12 haftalık hamileyim ama 5 aylık gibi karnım çok çabuk çıktı.
Eldgrn mine3444 iç karın canım bebeğin büyüdüğü yer kişiden kişiye değişiyor kilolu olmak pek bence farkettirmiyor ortalama zamanda çıkıyor genelde zaten
teachering06 kendinehaskadin benim 30.haftadsn sonra belli olmaya başladı, 38deyim maksimum 5 aylık gibi görünüyor karnım kiloluyum
Egekereminannesi teachering06 benimde aynı pek belli olmuyordu daha yeni yeni anlaşılmaya başladınıldı 😅 35.haftadayız
kendinehaskadin Sizlerin ki iyiymiş ben 12 haftalık hamileyim ama maşallah kocaman 5 aylık gibi karnım var daha şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum reyhan12 Egekereminannesi teachering06
reyhan12 kendinehaskadin ic karnim genişmiş 7.ayda anca cikmaya basladi ama bu cikmamis hali bile beni rahatsiz ediyor eğilemiyorum tek seferde çekirge gibi kalkamiyorum benim karnim yok haliyle agirlaştigimi hissediyorum karni cok cikanlar napiyo diye dusunuyorum🤭
teachering06 Egekereminannesi aynı benimde öyle 35. Hafta gibi hamile olduğumu anlamaya başlamışlardı, 38deyim karnım var ama normal 5. Ay gibi, hamilelik öncesi kıyafetlerimi giydim hep hiç yeni kıyafet almadım
cerenveminigi Ben 16. Haftadayim belli artık karnım. Normalde de göbeği olan biriydim şuan daha da belli ama