Ayse33 denizasigi 27 mm idi kasilmalarimda vardi nidilat 2 gun kullandim sonra ciger gelistirici yapildi sonrasnda adalata devam ediyorum
denizasigi gkbyza 0.40 mı anlamadım? normalde 33 milim 28 milim felan oluyor yanlış anladınız sanırım 🥲
denizasigi Hallegalley ben hiç o şekil görmedim kağıtta da valla hep 28, 33 şeklinde gördüm ondan tuhafima gitti.😂
denizasigi Ayse33 benim de 28 milim çıktı ama doktor 25 olunca erken doğum riski diyoruz şimdilik bişey yok dedi…🥺
Asyaninannesi58 denizasigi bence haftanız da iyi sürekli dinlenerek 3-4 hafta daha götürse yeter ☺️ Bazıları 18-20 lerde 28lere düşüyor yatarak ilerliyorlar
Ayse33 denizasigi benim 20 dk ya bir nst de 60 civarinda cikiyordu bazen bi toplaniyor bebek yarim saat bi saat birakmiyor maalesef. Size herhangi bir ilac verdiler mi nst cektirdiniz mi
denizasigi Ayse33 nst cektirmistim ama çok sancı çıkmadı. ilaç şu an bıraktım , progestan kullandım bıraktım şimdi
denizasigi Asyaninannesi58 benim de o haftalarda düşüktü zaten fitil vs kullanarak bu haftaya geldim çok şükür. inşallah dediğin gibi 3-4 hafta gecer canım 🥰 Kasım sonu gibi alcaz diyor doktor bebis erken gelmezse
denizasigi Merveeeeeee97 vajinal ultrason ile bakılıyor. detaylı ultrason çekildiğimdr ortaya çıktı. o zamandan beri hep riskli ilerledik. demek ki sizde öyle bir sorun olmamış ki uyarmamislar
Fatma4506 A_cemilik Benim de 29+4.haftada lekelenmem oldu 25 mm cikti. Hastanede kaldim uc gece cikarken 27 mm oldu. Doktor istirahat verdi. Agir is yapma dedi. Simdi 30+6 dayim kontrol bir hafta sonra ins kotuye gitmemistir. Size de gecmis olsun.
Asyaninannesi58 denizasigi inşallah gününü bekler 🥰 benim de 22 de açılmam oldu kesem aşağı indi ama keseyi itip serklaj yaptılar. Ben 34ü görsem şükrederim😂
Annesininportakali53 denizasigi 43 tü diye hatırlıyorum öyle demişti doktorum yani bir sıkıntımız yok.