Serii Kızların hata yapıp burdan sipariş verdim ürün bir ayda gelir dediler gelmedi cevap vermiyorlar her yolu denedim para da gitti boşu boşuna var mı benim gibi mağdur?
biiiidamla Serii ben yeğenime elbise alacaktım o sayfadan ama Google a yazınca dediğiniz gibi çok kişi mağdur olmuş...ifşa sayfalarına yazın bence. Çok geçmiş olsun inşallah ürünü yada ödemeyi alabilirsiniz
HandeYasinPoyraz Malesef dolandırıcı o sayfa hemen şikayet edeceğinizi söyleyin gerekirse gidin dilekçe verin 🤦🏻♀️
HandeYasinPoyraz Serii karakola gidin yada savcılığa başvurun sibersuçlar ilgileniyo genelde tabi tam net bir bilgim yok bu konuda ama o sayfa dolandırıcı herkes muzdarip .. Çocuklarımızın rıskını yiyorlar Rabbim çıkarır inşallah zehir zıkkım olsun..
Serii HandeYasinPoyraz valla keşke gidebilsem çarşıya çıkamıyorum çıkınca sancılanıyorum 😞 Doğumdan önce halledebilsem keşke polisi arasam mı ilgilenirler mi acaba
Serii biiiidamla bunların bir sürü sayfası vardır savcılığa polise şikayet etmeliyiz ki daha etkili olsun ama nasıl yapacağımı bilmiyorum 😕