Aysss-beyyy34 26 haftalık hamileyim belim son 3 haftadır çok ağrıyor özellikle yatıp kalkarken birde uzun atakta kalınca kız bebeklere hamilelikte bel ağrısı çok oluyormuş öyle diyorlar sizin de oluyor mu?
blacklil Aysss-beyyy34 Aysss-beyyy34 24 haftalığım bende oğlum olucak nasip olursa benim de belim ağrıyor çok fena 😭
beyzzsenturkk Aysss-beyyy34 bende kız bebek bekliyorum 26+4üm benimde oldukca belim ve sırtım ağrıyor ama sebebini aksattığım ilaçlarıma veriyorum cunku magnezyum kullanmayı unutuyorum kullanınca kendime geliyorum bir de cocugun agırlastıgını hissediyorum bu agırlığa bu agrılar normal bence ayrıca cok sırt üstü yatmamaya calısın asırı etkisi var ondan da ağrı yapar omurgaya baskı yapıyor bebek
ayla__ Aysss-beyyy34 beni anlattın 😔 26+3 üm belim son 3 haftadır öldürdü beni özellikle kuyruk sokumum çok agiriyor otururken kalkarken oğlum olacak bu arada
Aysss-beyyy34 blacklil Benim de oğlum var bu 2. Hamilelik kız olucak nasipse oğlum da bu kadar değildi
Sinemmkaya Benimde o haftalarda olmuştu velbon kullandım Hala kullanıyorum kalsiyum magnezyum velbon hapi
Dilosss00 Benimde çok şiddetli bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var.35 haftalık hamileyim doktor plasentan aşağıda erken doğum riskin var dedi ister istemez korkuyorum