Sabiaa Tam 19 haftalığız. Beşinci aya girince rahatlarım biraz dedim daha beter oldum ne yediysem çıkardım dışarda bile😪sürekli hıçkırıkta tutuyor midem havada sanki sürekli. Sizce bu normal mi? Bebeğe bi yan etkisi olur mu😞(ilaç kullanıyorum mide bulantısı için)
Sinemozy Sabiaa ahh kuzum seni çok iyi anlıyorum 21 haftalığım hala aynı ilaca rağmen kusuyorum doğurana kadar böyle olcaz heralde 🙈🥰
gygy1234 Sabiaa inşallah çabuk geçer ben 18 haftaya kadar çektim sonra birden geçti şuan 27 haftalık oldum şükür herşeyi yiyiyorum inşallah geçer ya valla çok zor hep aç gezerdim afedersiniz elimde poşetle dışarı çıkardım
2Meyve- Sabiaa çok şükür Rabbime 12 haftam bitti kusma bulantılar bitti Rabbime şükürler olsun ki . İkinci gebeliğim benimde. İlk gebeliğimde hiç bir şikayetim.belirtim yoktu ama şuan ikinci mahfetti benimde . Şuan 15+6 . Ve çok şükür Rabbime iyiyim . Arada bulantı oluyor ama ilk zamanki gibi değil. Hafif gelip gidiyor .
Elifderin34 Sabiaa 29 haftalık hala ilaç kullanıyorum bir zararı yok ilacın yemek yiyebilmek için mecbur kullanıcaz :(
Elifdamlayildiz Bende öyleydim canm ilaç bile ise yaramiyordu sabah akşam kusmaktan 3 ayda 4 kilo zayıflamış tüm,ama tuzlu kraker beyaz leblebi yersen belki iyi gelebilir bende işe yarıyordu🥺
Sabiaa Sinemozy ben ilk doğumumda sezeryan esnasında kusmuştum. Sanırım yine aynı olucam🥺Rabbim yardımcımız olsun
Sabiaa gygy1234 ya inanın benim belli olmuyor. Bazen 1 hafta hiç kusmadığım oluyor ama buğün 6. Kez kustum çok yıprandığımı hissediyorum buğün😪
Sabiaa Elifderin34 sanırım öyle olucak canım ilacı hangi aralıklarla ne zaman alıyorsun. Etkili olduğu zaman?
Sinemozy Sabiaa amin cümlemizin İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alıp herşeye değdi demeyi nasip etsin Rabbim 🥰
gygy1234 Sabiaa anne olmak kolay değil ve annelik bunun için kutsal 🥺 inşallah geçicek seni çok iyi anliyorum Allahım şifa versin bebeğini de sağ Salim al kucağına
Elifderin34 Sabiaa gece uyumadan önce 2 tane aç karnına içiyorum sabahta aç karnına 1 tane böylelikle etkili oluyor ben de :)
Morkelebek26 Sabiaa 29+4 ten selamlar hala geçmeyen bulantı ve arada olan kusma 🖐️ tabiki ilk zamnlarım gibi şiddetli değil ama bulantılarım çok nadir diniyor 🤦