Pnrclngr Kızlar geçen hafta cuma günü sezeryanla doğum yaptım 2 gün sonra sütüm geldi sonra azadı aynısını yaşayan var mı sizin sütünüz ne zaman geldi
benimmdunyamm Pnrclngr ilk gün geldi ama azdı tabi eve geldiğimiz ikinci gün akşam birden doldu şükür bir daha da sıkıntı yaşamadım haziranne çayı var humana ondan çok içtim humananin kimyonlu rezene var o da iyi bulgur soğan çok yedim
Sevgi123__ Pnrclngr kaşar peyniri aşırı süt yapıyor tavsiye ederim ben yediğim zaman kıyafetimden bile çıkıyor sütüm denedim 😅
Busra3246 Pnrclngr bende geçen hafta cuma günü oldum 2 günde geldi şuan daha fazla erken doğum olduğu için Bebiş tam boşaltamıyorım o yüzden sağıyorum
Sahranr Pnrclngr salı günü sezeryan oldum ilk gün az geldi şırıngayla mama takviyesi yaptılar 2ci gün taburcu oldum elimle sagmaya başladım pompada kullandım öyle geldi kendim sağmaya calistim öyle geldi çok acılı oluyor ilk zamanlar taş gbi oluyor ama alışıyor insan yaptıkça
Dygsnkgl benimmdunyamm merhaba bulgur için yeme bebeğe gaz yapar diyolar doğrumu sizde öyle bi sıkıntı oldumu aynı şeyi mercimek corbası içinde söylüyolar ve ikiside sevdiğim yemekler normalde
Pnrclngr Busra3246 benimkide erken doğumdu ama belkide bebeğim emmediği için gelmiyo denemediğim şey kalmadı
Bsrkdr Benim 3. Gün gece geldi birden doldu çok acı veriyo sonra manuel pompayla sağdım,ondan sonra hep geldi bir sorun olmadı stres yapma önünde sonunda gelecek öyle düşün 🥰
Busrayalcingunes Pnrclngr benim hemen gelmişti arttırmak için bulgur yiyin humana çay da çok etkili sıcak su olur sıcak su torbası olur masaj yapın sık sık sağmaya çalışın az az gelsede süt kanallarının açılmasında çok etkili
Dark Pnrclngr hemen geldi damla damla. Ertesi gün bol bol geldi. 18 aydır bol. Masaj yapın, bol su için. 3 litreyi düşmesin. Su demek süt demek Ayrıca bulgur ve mercimek gaz yapar.
Ebruli91 Marul dereotu ve su süt yapıyor diye biliyorum birde rezene çayı sütüm gelmiyor diye emzirmeye bırakma bebek emmeye çalıştıkça süt geliyormuş
Pnrclngr Ebruli91 bebeğimi emziremiyorum ki küvezde elimden geldiğince sağıyorum ama çok az bide rezene bende alerji yaptı 🤦🏼♀️
Ebruli91 Pnrclngr canim humananin anne cayida ise yarıyormuş birde sıcak press yapsana göğüslerine inşallah bebisin bir an önce toplar kendini alırsın hemen kucagina
mimaranne06 Pnrclngr önce moralinizi yüksek tutun. Anason varsa deneyin. Bi de maltana içecek için. Benim de iki gün sonra gelmişti bebeğim küvezdeydi. Pompayla da 2 saatte bir sağmaya çalışmanız lazım en az 15 er dakika gelmese bile.