Anne-23 Kızlar iyi akşamlar merdıvenlerı sılmısler çamaşır suyu kokusu varken 2 kat çıktım burnumu tıkayarak ama ıcıme kurt düştü sız gebelıkte kullanıyor musunuz çamaşır suyu yada çamaşır suyuna maruz kaldığınız oldu mu
nilsmomy Anne-23 kullanıyorum tabi ki mutfak lavabosuna, banyo tuvaletlere vs olmazsa olmaz ama solumamaya çalışıyorum. Ama siz zaten en fazla 5 dakika maruz kalmışsınız bir şey olmaz o kadardan
Opheliaaa Anne-23 Ben kullanıyorum mecburen kullanmazsam temizlik yaptım hissi olmuyor çünkü rahat edemiyorum. Maske falan takıyorum ama zaten klorak değilde Domestos falan kullanınca çok kokusu da gelmiyor burnuma yada bünye alışık olduğu için de olabilir bilmiyorum 🤣
Eldgrn Anne-23 ah kullanmak ne kelime içimden geçti bildiğin bizde uyuz çıkmıştı tüm evi hem sirketyle hem ace ile dezenfekte ettim buharlı makine vardı mecbur soludum maske taktım 2 kat ama oda olduğu kadar
Anne-23 Gebeliğinizin en basından berı mı kullanıyorsunuz ben kullanmadım hıc ama merdivende acayıp koku olmus en fazla 3 4 dakıka
cansualisa Anne-23 kullanıyorum asla çamaşır suysuzzz düşünemem domestos banyo olanı kullanıyorum hergün blokta çamaşır suyu katkılı Bnm durmuyorum ama ortamda hemen çıkıyorum
Gny18 Anne-23 maske eldiven vs kullanmadan iki gebeliğimde de kullandım bi sorun yaşamadım çok şükür.