Nras 29 +3 deyız suyun sınırda biraz fazla dedi doktorum şeker yüklememde sorun yoktu su neden artar dedıgımde vucut kendı yapıyor dedı ama yınede bu durumu yasayan var mı? Varsa neye dıkkat edıldı neler yapıldı vs lütfen bilgilendirin
Medine1008 Nras benimde suyum fazla dedi bu haftamda. Şuan 34+2 yim en son 2 gün önce kontrole gittim doktor yine bebeğe zararı yok dedi. Yemene içmene dikkat et şekerli karbonhidratlı şeyler çok tüketme dedi o kadar.
Maviii66- Tiiffany doğumu nasıl yaptınz acaba normal mi sezeryan mı bende 37 haftalıgım ama her gittigimde olumsuz birsey söylüyorlar kalbimdurabilir kordon sarkbilir su gelirse diyorlar normali beklemek istemiyorum bı sebeple korkuyorum
Tiiffany Maviii66- benim diğeri sezeryan oldugu için buda sezeryan olmak durumunda oldu. Size söylenenleri doktor banada soyledi. Her gittigimde can sıkıyordu. Bende o doktoru bıraktım. Baska hastane tercih ettim. Bir cok baska dr gittim. Sadece o doktor böyle abuk subuk konusuyordu.şimdi 16 aylık saglıklı şükür. Bence size iyi gelmeyen doktoru değişin derim
Maviii66- Tiiffany devlete gidiyorum her seferinde farklı doktor oluyor zaten maalesef 🫤 maşallah rabbim saglık sıhhat versn bende saglıkla sıhhatle alayım kucagıma inş 🙏🏻
_eylm_blt05 @Nras benım de suyum fazla denildi 20 haftada hiç bir sorun yoktu testlerde VS ultrasonda her şey temizdi doktor dedi karbonhidratı azalt dedi pasta börek poğaça gibi şeyleri yeme demişti şuan 27 haftalık olduk.