Busraa97 38.haftadayim ama hala cantami hazırlamak nasip olmadi.Usengeclik mi tembellik mi yada hazırladığım an gelecek korkusu mu yoksa ne gerekli ne lazim bilmiyorum ondan mi hiçbir fkrim yok😀 Internette cok detaya abartıya girmişler.Maddi durumum da çok çok iyi değil açıkçası lazim olanları koyayim yoksa alayim.Rica etsem en gerekenleri benimle paylasabilir mi birisi.
Gamzestetik Busraa97 benim eksiklerm yada fazla koyduklarım ama öyle koydum bunları kafama göre bende
Gamzestetik Canım bende yeni hazırladım kendi koyduklarımı sana yazıyım. Bebek için 1 tane 10lu hastane çıkışı 2 tane yedek kıyafet -alt üst,zıbın,tulum şeklinde 3 tane ağız bezi 2 tane yedek çorap 2 tane battaniye (nohut olanlardan) 15 tane bez Islak mendil Pişik kremi 2 tane alt açma (kullan at olanlardan) Emzik,biberon(her ihtimale karşı koydum) Kendim için: 1 tane gecelik 2 tane pijama takımı 1 paket ped aldım(en uzun gece olanlardan orkid ) 1 paket e bebekten depend(lohusa pedi) 3 tane iç çamaşır 2 tane emzirme sütyeni 3 tane çorap Göğüs pedi Gögüs kremi(lansinoh) Hastaneden çıkarken giyiceğim esofman Terlik taç vs almadım ben
Ben Bende 37+6yım bugün.ütüledim her şeyi ama dediğin gibi hala çantayı hazırlamadım.Sanırım korku var biraz o psikolojiye giremiyorum yarın doktor kontrolüm var yarın gitmeden hazırlicam çantayı artık arabaya koyucaz.ben çantama iki tane hastane çıkışı bitane kalın battaniye bebeğe birkaçtane çorap uzun kollu zıbın ayaklı alt pantolon biberon Emzik alt açma bezi koyucam kendim içinde iki tane lohusa pijaması aldım atlet kilot havlu kapı süsümü aldım tacım bebeğimin bandı orkid falan koyucam şimdilik aklımdakiler bunlar.bence en gerekli olanlarda.