TeoMom Anneannemiz yaptı hepsini sağ olsun yoksa elimden asla iş gelmiyor giydirmek için sabırsızlanıyorum sizler de paylaşın el emeği ürünlerinizi ilham olsun💙
mhrmom TeoMom vay vay vaayy masaallah kız döktürmüş anan😂👍🌺 kıskandım, benim de hiç öyle yok el becerim yani örgü konusunda😕
cansualisa TeoMom ay bunlar harika kuzum bana hediye geldi şunlar tontikkk bir teyzem örmüş sağolsun 😂🌺 başka da el emeği birşeyimiz yok😂
TeoMom mhrmom Sağ ol canım ya benim de hiç yok zaten zor geliyor kim yapacak diyorum yapsam bir şeye benzer mi acaba emin değilim😂
onelastgoodbyy TeoMom hahaahhaha +1 valla ben de o kısımda kaldım. Yetenek başka bir şey ya kendimde o ışığı hiçbir zaman göremedim 😂😂
Seyma0323 Ayyy ne güzel😍 Allah giydirmeye nasip etsin. Maalesef bana örgü yapmaya bırak, çorap bile alan olmadı yoksa ben çok severim el emeği ama maalesef kendim beceremem
TeoMom Seyma0323 Amin canım inşallah 🙏 Olsun kuzum sen de hazırlardan giydirirsin sağlıkla doğsunlar da önemli değil bende makrome dışında hiçbir işten anlamam 🤭
TeoMom QUEEN0888 Ben de en çok ona bayıldım kendime de istedim hatta oğlumla bir örnek giyinelim diye🤭
TeoMom cansualisa Resmî göremedim canım ama el emeği her şey çok güzel bence sağlıklı günlerde giysinler😍
TeoMom nilsmomy Yaa çok güzel zaten kızlara birbirinden şeker şeyler var gözüm hep kızlar için olanlarda kalıyordu sağlıkla güzel günlerde giysin prenses💜
Minigim38 TeoMom Bizimkilerden bir kaçı 🥰🥰 kendi ananem ve babannemin emekleri 😍aslında minicikler ama resimde büyük gözükmüş
TeoMom nnnaaz Hepsi çok güzel pofuduk pofuduk bayıldım tam kış bebeğine göre kapı süsünüz de çok soft çok kibar💙
Simya TeoMom tığ ile herşeyi yaparım rn kolayından en zorunaa kadar, ama şu şiş olayını asla yapamıyorum ve cok denedim yok olmuyo yapamıyorm elim tutmuyo , beyaz hırkaya bayıldım bunarada hepsi cokkk güzel
TeoMom Simya Sağ ol canım yaa tığ daha zor değil mi şiş ile yine bir şeyler yapmışlığım var ama tığı hiç beceremedim 😰🙈
TeoMom [silindi] Makrome beşik diye geçiyor canım demirini alıyorsun sonra iplerle kendin örüyorsun bitmiş halini de paylaşayım hatta ilk halini paylaşmışım yanlışlıkla
1prenses2prensanne TeoMom hic böyle örgü bilmezdim ama ilk çocuğuma hamileyken cok heves ettim örgü battaniye yaptım ilk ve son el isim oldu
TeoMom 1prenses2prensanne Ben de bir ara heves ettim eşim sen beceremezsin hiç uğraşma deyip hevesimi kırdı ben de ne beğendiysem anneme attım o yaptı😅