iremsenturk_16 bademli_puding kuzum geçen hafta Salı takan vermiştim 0,61 çıkmıştı bu gece yaptırdım 46 çıkmış beta 🫠
iremsenturk_16 Elifffbay evet canım geçen hafta Salı vermiştim 0,61 çıkmıştı bu gece yaptırdım 46 çıktı beta 😌
iremsenturk_16 Burnumageliyoduslkmsn kuzu geçen hafta Salı kan verdim 0,61 çıkmıştı bu gece yaptırdım 46 çıktı 😊
iremsenturk_16 Burnumageliyoduslkmsn Yaa çok teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıkla gelir tek duam bende pıhtılaşma sorunu var iğneyle devam edeceğim büyük ihtimalle korkuyorum 🙂
bademli_puding iremsenturk_16 aynı sorun benim eltimde de vardı 6 düşükten sonra böyle bi sorunj olduğunu öğrendi şimdi ikinciye hamile iğne kullanarak düşüğü engelliyo
iremsenturk_16 bademli_puding ah evet kuzucum bende 2 kere yaşadım biri karnımda öldü diğeri düşük oldu şimdi öğrendik bizde bunuda valla planlayarak yapmadım rabbimin hediyesi oldu bana inşallah sağlıkla gelir 🙂
iremsenturk_16 Vusaleeee düşük bebe kalp ve gelişimi durabiliyor riske atmamak lazım çok önemli bir sorun bebek için iğne veya ilaçla tedavisini var hamilelikte
TeoMom iremsenturk_16 Var gibi sanki canım benim de kaset testte böyle çıkmıştı erken gebelik testi ile de yap istersen
TeoMom iremsenturk_16 Çok sevindim canım kendi testime benzetmekle çok haklıymışım ben de 54 ile öğrenmiştim inşallah sağlıkla artar canım 💙