Baharrrrrr İstanbul’da memnun kaldığınız detaylı ultrason için hastane ve doktor tavsiyesi verebilir misinz
Nursl7 @Baharrrrrr eğer perinatolog olsun diye düşünüyorsan fikir veremem ama ben ilk hamileliğimde bakırköy uzmanlar tıp merkezine gitmiştim radyolog rıdvan zeybek var öneririm çok iyi bir doktor yarım saati geçik bakıyor tekrar tekrar kontrol ediyor
Aden58 Nursl7 yakın zamandamı gitmiştiniz fiyatı be kadardı fiyatlar uçuk malum 1500 TL zaten 13 haftada gitmiştim 1300 TL verip şimdi tekrar 1500 TL vermek istemiyorum
Maviissssss Aden58 canım merhaba bende gecen ay Rıdvan zeybeke gittim çok memnun kaldım fiyatı da çok uygun 400 tl
Nursl7 @Aden58 valla en son 400 TL demişlerdi ben 2 sene önce gitmiştim 3 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum
S1903 Ali ekiz den aldım florya da muayenehanesi, 1500 ücreti 1 hafta sonra gideceğim. Sanırım fiyatlar bu civarda başka bir yere sormadım henüz.
Maviissssss Kubrabsyg45 evet canım resimde veriyor. Herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor gösteriyor da şu bu organı vs diye. Ben memnun kaldım kalmasam önermem zaten canım git diye :)